Bonduelle
Bonduelle Vapeur Green beans whole frozen
300 gDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Tato zelenina je sklízena v nejvyšší fázi zralosti, aby byla chutná. Je blanšírována v páře, aby se zničily nežádoucí enzymy.
Zelenina je zmrazena šokem, aby se k vám dostala se stejnou chutí jako v den sklizně. Zelené fazolky jsou nízkokalorickou potravinou.
Použití
Hodí se do vývarů, salátů nebo jako příloha. Jejich chuť vynikne lehkým orestováním na másle. Fantastická surovina i pro redukční jídelníčky.
Vyzkoušejte tento rychlý recept na Fazolové lusky s mandlemi doporučený výrobcem:
Na pánvi rozpustíme máslo nebo rozpalíme olej. Posléze nasypeme hrst nasekaných loupaných madlí a upražíme dozlatova. Přidáme nasekaný česnek, který necháme rozvonět. Poté nasypeme fazolové lusky. Mezitím v misce smícháme prolisovaný česnek s vařenými krájenými vejcemi, píniovými oříšky, muškátovým oříškem a dochutíme pepřem a solí. Přidáme orestovanou slaninu a tuto směs prohřejeme na mírném ohni cca 3 minuty. Můžeme podávat s pečivem či k masovým pokrmům jako přílohu.
O výrobci
Vše začalo roku 1926, kdy byl lihovar přestavěn na konzervárnu hrášku, tak zrodila se společnost Bonduelle. Duch inovací provází společnost až dodnes, mimo konzervování hrášku se konzervuje také kukuřice, celer, mrkev i řepa. Firma se v pozdějších letech začala specializovat na zamrazenou čerstvou zeleninu. Podnik se díky vysoké poptávce rozšířil produkci svojí výroby do celého světa.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte, spotřebujte do 24 hodin.
Výrobce
BONDUELLE spol. s r. o.
Hybernská 1009/24
110 00 Praha 1
Česká republika
Composition
Zelené fazolové lusky celé |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 119 kJ/29 kCal |
Fats | 0.1 g |
including saturated fatty acids | g |
Carbohydrates | 3.1 g |
including sugars | 1.4 g |
Protein | 1.9 g |
Salt | 0.01 g |
Fibre | 3.8 g |