Pekárna Kabát
Pekárna Kabát Kabat Cvrček
0.8 kgDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Chleba z kvalitní žitné a chlebové mouky doplněný o kmín.
Kabátův cvrček je vyrobený ručně ze slaného, kynutého těsta podle starých receptur našich babiček a dědečků. Cvrček má vláčnou texturu a příjemně kmínovou chuť.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Čerstvý chléb je ideální ke snídani či svačině. Můžete si ho vychutnat ale i jako přílohu ke grilování.
O výrobci
Česká pekárna, jejíž historie sahá až do roku 1992 a vede jí dnes již druhá generace rodiny Kabátů, to je Pekárna Kabát. Firma se specializuje na ruční výrobu pečiva podle tradičních receptur. Zakládá si poctivém pekařském řemeslu, které kdysi dělali naši dědové a pradědové.
Produkty jsou vyráběny z prvotřídních surovin, které jsou převážně českého původ. To vše bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Kromě tradičního sladkého a slaného pečiva, se společnost zaměřuje také na výrobu obložených baget, housek a chlebíčků. V neposlední řadě najdete na jejich pultech také klasické cukrářské výrobky.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě do 24 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Výrobce
Pekárna Kabát, s.r.o.
Nad zavážkou 1184/5
143 00 Praha 4
Česká republika
Composition
Pšeničná mouka chlebová | 53 % |
Žitná mouka | 47 % |
Sůl | |
Kmín | |
Přípravek zlepšující mouku | |
Pšeničný lepek | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Podíl kvasu 530g/1 ks syrového chleba |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1040 kJ/248.57 kCal |
Fats | 0.9 g |
including saturated fatty acids | 0.2 g |
Carbohydrates | 50.5 g |
including sugars | 1.7 g |
Protein | 8.4 g |
Salt | 1.39 g |
Fibre | 4.18 g |
Allergens
Cereals (gluten) |
May contain traces of: |
Eggs |
Soybeans |
Milk |
Tree nuts |
Sesame seeds |