Pekárna Kabát

Pekárna Kabát Kabat Cvrček

0.8 kg
CZK 59.90 CZK 74.88 /kg

Delivery within 60 minutes

1000+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Chleba z kvalitní žitné a chlebové mouky doplněný o kmín.

Kabátův cvrček je vyrobený ručně ze slaného, kynutého těsta podle starých receptur našich babiček a dědečků. Cvrček má vláčnou texturu a příjemně kmínovou chuť.

Použití

Určeno k přímé spotřebě. Čerstvý chléb je ideální ke snídani či svačině. Můžete si ho vychutnat ale i jako přílohu ke grilování.

O výrobci

Česká pekárna, jejíž historie sahá až do roku 1992 a vede jí dnes již druhá generace rodiny Kabátů, to je Pekárna Kabát. Firma se specializuje na ruční výrobu pečiva podle tradičních receptur. Zakládá si poctivém pekařském řemeslu, které kdysi dělali naši dědové a pradědové.

Produkty jsou vyráběny z prvotřídních surovin, které jsou převážně českého původ. To vše bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Kromě tradičního sladkého a slaného pečiva, se společnost zaměřuje také na výrobu obložených baget, housek a chlebíčků. V neposlední řadě najdete na jejich pultech také klasické cukrářské výrobky.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě do 24 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Výrobce

Pekárna Kabát, s.r.o.
Nad zavážkou 1184/5
143 00 Praha 4
Česká republika

Composition

Pšeničná mouka chlebová53 %
Žitná mouka47 %
Sůl
Kmín
Přípravek zlepšující mouku
Pšeničný lepek
E300 - Kyselina L-askorbová
Podíl kvasu 530g/1 ks syrového chleba

Nutritional values per 100 g

Energy value1040 kJ/248.57 kCal
Fats0.9 g
including saturated fatty acids0.2 g
Carbohydrates50.5 g
including sugars1.7 g
Protein8.4 g
Salt1.39 g
Fibre4.18 g

Allergens

Cereals (gluten)
May contain traces of:
Eggs
Soybeans
Milk
Tree nuts
Sesame seeds
Database of additives is provided by the Fair Food independent organization.
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.