-15 %

Restaurant Šubrt

Restaurant Šubrt Borscht 2 servings

0.6 l

13 DAYS AVERAGE FRESHNESS

Until 6/30
CZK 94.90  CZK 111.90
CZK 158.17 /l

Delivery within 60 minutes

100+ customers buy regularly

Country: Czech Republic,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Sytá veganská polévka s červenou řepou a hlávkovým zelím. Bez lepku.

Z balení připravíte 2 porce.

Použití

Stačí ohřát v hrnci či mikrovlnné troubě na vámi preferovanou teplotu.

O výrobci

Radek Šubrt má za sebou mnoho kulinářských zkušeností, které dnes využívá jako šéfkuchař několika pražských restaurací, včetně proslulého hotelu Le Palias. Vařil mimo jiné u Daniela Bouluda v New Yorku, v restauracích v Německu, Rakousku či Švýcarsku a seděl i v porotě první série populární televizní soutěže MasterChef.

Skladování

Skladujte mezi 0–8 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Znovu neohřívejte.

Výrobce

Restaurant Šubrt s.r.o.
Polská 1628/19
120 00 Praha - Vinohrady
Česká republika

Durability

Average durability from the time of delivery: 13 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 6 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Pitná voda
Zeleninový vývar
Pitná voda
Mrkev
Celer
Petržel
Cibule
Řepkový olej
Jedlá sůl
Pepř mletý
Bobkový list
Nové koření
Pepř celý
Červená řepa8 %
Brambory
Hlávkové zelí5 %
Cibule
Mrkev
Celer
Řepkový olej
Cukr
Fazole
Ocet kvasný lihový
Rajčatový protlak
Rajčatový protlak zahuštěný
Pitná voda
Cukr
Modifikovaný škrob
Jedlá sůl
Kopr
Česnek
Jedlá sůl
Pepř mletý
Nové koření
Pepř celý
Bobkový list
Maďarská paprika
Show all

Nutritional values per 300 ml

Energy value939 kJ/224 kCal
Fats11 g
including saturated fatty acids0.9 g
Carbohydrates28 g
including sugars15 g
Protein3.4 g
Salt1.1 g
Fibre0 g

Allergens

Celery
May contain traces of:
Eggs
Fish
Mustard
Always check the allergens content on the product packaging before consumption.