-15 %

Fratelli Beretta

Fratelli Beretta Prosciutto di Parma P.D.O.

70 g
Until 5/28
CZK 99.19  CZK 116.70
CZK 1,417.00 /kg

Delivery within 60 minutes

20+ customers buy regularly

Country: Italy,
Did you know?
Local production and undeniable freshness

Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.

Prosciutto di Parma je sušená italská šunka vyrobená z vepřového masa.

Parmská šunka je původem z oblasti Parma, proto aby se mohla takto jmenovat, může se vyrábět pouze v této oblasti. Vepřová kýty se naloží do soli a poté se nechá uzrát po dobu 12 měsíců. Vyznačuje se mírně slanou chutí se sladkými tóny a sytě červenou barvou.

Maso Fratelli Beretta

Maso Fratelli Beretta se může pyšnit vysokým obsahem kvalitních bílkovin a redukovaných tuků, které jsou dokonale vyvážené mezi nasycenými, nenasycenými a polynenasycenými prvky.

Použití

Vhodná do italských pokrmů, např. na pizzu či do těstovin. Může být však i oblohou salámových mís na různých oslavách a rautech. Vychutnat si ho můžete ale i jen tak jako doplněk k vínu.

O výrobci

Salumificio Fratelli Beretta, rodinný italský podnik s historií sahající až do roku 1812. Společnost se zabývá zpracováním masa, kde se mísí tradiční přístup s původními italskými recepturami a neustálá inovace. Podnik nabízí široký sortiment masných výrobků pod známými značkami jako jsou Beretti, Pure Beretti, Čerstvá Salumeria anebo Merendino. Ochranné známky zajišťují, že výrobky pochází pouze z původních lokalit. Firma Salumificio Fratelli Beretta se stala jedním z nejreprezentativnějších výrobců italského potravinářského průmyslu.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Salumificio Fratelli Beretta S.p.A
Fratelli Bandiera 12
20056 Trezzo sull'Adda
Itálie

Durability

Average durability from the time of delivery: 78 days.

Guaranteed minimum durability from the time of delivery: 30 days.If the minimum durability is lower, please contact us and ask for a refund. Not applicable to items from the Save the Food section.

Composition

Vepřové maso
Sůl

Nutritional values per 100 G

Energy value1036 kJ/248 kCal
Fats15 g
including saturated fatty acids5 g
Carbohydrates0.5 g
including sugars0 g
Protein28 g
Salt5 g
Fibre g