Merhautovo pekařství
Merhautovo pekařství Hamburgerová bulka mléčná s cibulí
80 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvá a nadýchaná pšeničná hamburgerová bulka, která je navíc ochucená restovanou cibulí. Hamburgerová bulka je vláčná díky velkému podílu mléka a přidání másla.
Pekárna v Rohlíku...
Díky spolupráci s pekařstvím Merhaut vám s velkou radostí představujeme naši vlastní pekárnu na Rohlíku, ve které pro vás upečeme čerstvé voňavé pečivo, kdykoli na něj budete mít chuť. Nově jsme přímo v prostorách Rohlíku zřídili pekárnu, která pro vás během dne peče prozatím 21 druhů čerstvého sladkého i slaného pečiva.
Použití
Určeno k přípravě hamburgeru nebo jen tak s máslem na snídani.
O výrobci
Merhautovo rodinné pekařství pro vás peče již od roku 1991, zakládá si na tradičních surovinách a postupech. Jedná se o ryze českou společnost, jež působí na českém trhu již přes 25 let. V současné době na základě dotace od Evropské unie rozšiřují pekárnu o pořízení nové špičkové pekařské technologie s vyššími užitnými i technickými parametry.
Skladování
Skladujte v suchu a mimo působení přímého slunečního záření.
Výrobce
Merhautovo pekařství, s.r.o.
Pražská 614
294 71 Benátky nad Jizerou
Česká republika
Složení
Pšeničná mouka | |
Polotučné mléko | 28.9 % |
Vaječná melanž | |
Tekutá vejce | |
Pitná voda | |
Stabilizátory | |
E202 - Sorban draselný | |
E330 - Kyselina citronová | |
Cukr | |
Máslo | |
Cibule restovaná | 2 % |
Cibule | |
Palmový olej | |
Pšeničná mouka | |
Sůl jedlá | |
Pekařské droždí | |
Zlepšující přípravek | |
Jedlá sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1450 kJ/343 kCal |
Tuky | 7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.4 g |
Sacharidy | 58 g |
z toho cukry | 9.7 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 0.76 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Sójové boby |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Podzemnice olejná |
Skořápkové plody |