Vše na letní grilování

Letní grilovačku není radno podceňovat.

Na Rohlíku proto najdete vše, co na nezapomenutelnou zahradní párty potřebujete. Na jednom místě tu na vás čekají vyzrálá masa od vyhlášených lokálních řezníků nebo argentinských pamp, čerstvé ryby i zelenina a veggie varianty pro ty, kteří masu tolik neholdují. A už jsme zmínili chlazené nápoje na spláchnutí a uhlí na podpal? Nakoupíte za tři minuty, bez starostí a procházení regálů a už do dvou hodin vám vše přivezeme až pod rošt.

divider

Tajemství úspěchu: správný řez

Každý řez jiná ves. Jeden je vhodný na steak, jiný zase na špíz. Znáte to. Na Rohlíku proto na jednom místě najdete i takové kousky, které byste jinde hledali jen těžko. Ať už hledáte klasiku nebo pátráte po něčem speciálním, naši řezníci vám jistí záda.
divider

Na pravé argentinské churrasco

Světová špička mezi masy pochází z proslulých argentinských pamp. Krávy se zde pasou na volných pláních, bez hormonálních příkrmů a antibiotik. Výsledkem je vyzrálé, křehké maso s výraznou chutí a nízkým obsahem tuku.

divider

Vyzrálé steaky z českých farem

Na rozdíl od jiných druhů masa, je nejlepší hovězí takové, které prošlo procesem staření. Právě během zrání totiž dosahuje vyšší křehkosti, plné, výrazné chuti a typické vůně.
divider

Pořádné maso jen od nejlepších řezníků

The Real Meat Society

 

Paul Day a jeho bio řeznictví stojí proti neetickým velkochovům a vrací se zpět na pastvy. Ať už jde o hovězí ze skotského plemene Aberdeen angus nebo vepřové z českého Přeštíka, vše pochází výhradně od lokálních farmářů a zpod širého nebe.

Naše maso

 

Nabídka vyhlášeného pražského řeznictví rozhodně není jen o prvorepublikových uzeninách nebo špičkovém masu na burgery. Proto jsme nabídku rozšířili o řádně prorostlé steaky: hovězí z českého plemene čestr a vepřové z přeštického čuníka.

Ecoprodukt

 

Vysočina je drsný kraj a sídlo rodinné biofarmy Ecoproduct. Jak název naznačuje, farma zpracovává výhradně maso z českých ekologických chovů. Do přípray dává místo chemie pořádný kus srdce, takže vyzrálé hovězí z Jelcovy Lhotky bude ozdobou každého grilu.

divider

Prémiové vepřové a hovězí maso Qualivo

Za luxusním masem z Qualiva nestojí žádný trik. Jen náležitá péče o každé zvíře, respekt k jeho potřebám a špičkové krmivo podle švýcarské receptury. Výsledkem je maso v každém ohledu prémiové.

Seznamte se s Přeštíkem

Přeštické prase je české národní zlato. Díky většímu objemu tuku ve svalovině je jeho maso šťavnatější, křehčí a mnohem chutnější.

Je libo pořádnou klobásu?

divider

Grilujte podle Romana Vaňka

Inspirujte se na grilovačku některým z osvědčených receptů od Romana Vaňka! Všechny ingredience rovnou nakoupíte na jedné, přehledné stránce a za pár sekund tak máte zaděláno na perfektní jídlo z čerstvých a kvalitních surovin.
divider

Připravte si famózní burger

Kvalitní maso je základ!

Houska musí být poctivá

Pořádně ho dochuťte!

divider

První veggie burger, který chutná jako hovězí

Legendární rostlinné maso, které drží chuť i strukturu toho klasického. Obsahuje stejné množství bílkovin, má vyšší výživové hodnoty a není v něm lepek ani sója. A především přispívá k udržitelnosti životního prostředí.
divider

Když nejste na maso

Na rošt patří i zelenina

Opečte si kvalitní sýr

divider

Největší výběr čerstvých ryb

Čerstvých ryb máme přes 30 druhů a vozíme vám je bez přerušení teplotního řetězce. Lovené jsou v mořích a řekách celého světa, tak se nebojte vyzkoušet něco nového.

Na gril jsou celé žhavé

Nejen ryby plavou v moři

Šetrně chycené, dobře naložené

divider

Marinády a omáčky

Čerstvé bylinky a koření

divider

Kvalitní lahvinky z naší vinotéky

V naší vinotéce naleznete výběrové lahve od vyhlášených, oceňovaných vinařství z Čech a Moravy i špičková vína světové produkce. Tak pozvedněte sklenku i grilovačku o úroveň výš.

To nejlepší od malých lokálních vinařů

Klenoty světových vinic

divider

Vychlazené až ke dveřím

Hned jak vám je dovezeme, můžete je otevřít. Chlazené nápoje vozíme ve speciálním chladicím boxu, takže jsou ihned po doručení skoro jak ze sedmého schodu.

Pivní speciály

Pivní klasika

Nealko hity

Jak snoubit jídlo s nápoji?

Nevíte, jaké pivo se nejlépe hodí k burgeru, nebo jakým vínem zapít grilovanou kotletku? Naše sommeliérka Maruška vám poradí, jak napárovat jídlo s vínem, pivem i nealkem.
divider

Zařídíme to za vás

Zkuste to bez plastu