Největší výběr čerstvých ryb

Ryb máme na Rohlíku moře!

A to takových, které jinde nenajdete. Čerstvé kousky, které nejsou doma v sádkách, ale prohání se divoce v řekách, mořích a oceánech celého světa. Dopravujeme je pravidelně několikrát týdně, máme jich víc než 30 druhů a doručujeme je bez přerušení teplotního řetězce. Tak nasajte inspiraci a ponořte se do tajů rybí kuchyně!

divider

Více než 30 druhů čerstvých ryb

Kapříci připlouvají na každý vánoční stůl a rybičková pomazánka je střídavě postrachem a zdrojem nadšení dítek na letních táborech. Ty opravdové rybí lahůdky nám ale často unikají jak tuňák dírou v síti. A protože absence moře dávno není výmluva, dáváme si záležet, abyste se při výběru nemuseli omezovat. Všechny naše ryby dovážíme na ledě několikrát týdně. Čerstvé, kvalitní a doručované ve správné teplotě z vody až k vám.
 
divider

Na gril jsou celé žhavé

 
divider

Šetrně chycené, dobře naložené

Tyhle speciality z čerstvých divokých ryb stačí hodit na gril a budou hotové dřív než řeknete „treska“. Marinády neobsahují žádnou chemii a jsou vyráběny jen z přírodních ingrediencí. Rybám i chuti na míru.
divider

Když losos, tak divoký

 
Tohle opravdu nejsou běžní lososi. Odlišuje je prvotřídní kvalita, šetrný způsob lovu a to, že se ještě před pár dny spokojeně proháněli v moři jako pěkní divoši. Na pánvi nebo v suši, kdo je jednou ochutná, už nechce jinak.
divider

Nejen ryby plavou v moři

Nedejte na první dojem! Mořským plodům se vyrovná máloco. Ve Středomoří by mohli vyprávět. Navíc nemusíte být kuchařem z michelinské restaurace, abyste si je připravili. Klíčová je kvalita, čerstvost a odvaha vykročit z českého rybníčku.
divider

Odkud k vám připlují

 
divider

Na čerstvou rybu čerstvé bylinky

 
divider

Okořeňte jim život

 

divider

Pečivo

divider

Chystáte se na lahodnou rybu a rádi byste si k ní dali dobré víno? Nechte si poradit od naší sommeliérky a inspirujte se jejím výběrem těch nejlepších lahví. K rybám se všeobecně hodí bílá a růžová suchá vína, spíše méně aromatická. K méně výrazným úpravám ryb zvolte Veltlínské zelené, Sylvánské zelené nebo Müller Thurgau. Z růžových pak lehčí a suché Rulandské modré, Frankovku nebo Zweigeltrebe. K tučnějším rybám, jako je např. losos, můžete podávat i polosuché víno s mírně vyšším obsahem cukru, které dobře prolne s jejich masem. K mořským plodům nebo k rybím předkrmům se zase skvěle hodí lehká šumivá vína, jako jsou sekty v úrovni extra brut a brut či prosecco. A nesmíme opomenout neodolatelnou kombinaci ústřic a Champagne či Chablis.

Na zdraví!

Příliv dobrého vína

divider

Připluly přímo od Chefa

divider

Čistá kuchyň je vizitka kuchaře