Rohlik.cz

Popis produktu

Plody jalovce používáme ke zvěřině, skopovému masu, do marinád, kysaného zelí, do gulášů, při pečení drůbeže, při nakládání zeleniny, ryb a zvěřiny. Před přípravou se mohou plody jalovce podrtit, lépe se uvolní jejich vůně. Je vhodné kombinovat jalovec s česnekem. Přidáváme ho do jídel hůře stravitelných, nadýmavých a tučnějších.

Plody jalovce používáme ke zvěřině, skopovému masu, do marinád, kysaného zelí, gulášů, při pečení drůbeže, při nakládání zeleniny, ryb a zvěřiny. Před přípravou plody podrťte, lépe se uvolní vůně.

Skladujte v suchu.

Složení

Složení: jalovec celý

Alergeny: Neuvádí se

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací nebo použitím.

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×