Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč
Hovězí bio svíčková cca 0.51kg
Od českého farmáře
cca 658,00 Kč (1 299,00 Kč/kg)
Popis produktu

ECOPRODUCT je malá, ale dynamická společnost rodinného typu, opírající se o zázemí vlastní biofarmy. „Celý proces výroby masa, od nákupu živého dobytka, po konečný prodej zákazníkům je zcela v našich rukou, takže můžeme garantovat nejvyšší kvalitu zboží. Klademe velký důraz na výběr jednotlivých kusů dobytka a maximálně dbáme o citlivé a humánní zacházení se zvířaty, jak během přepravy, tak během porážky. Zvířata se před porážkou nechávají uklidnit, takže hladina stresových hormonů v mase není zvýšená jako u konvenčního hovězího a maso je proto měkčí a zdravější. Maso necháváme vyzrát minimálně 14 dní zavěšené v půlích v chladících boxech při teplotě blízké nule stupňů Celsia. Výraznější vůně masa a nazelenalá barva šťávy (nikoliv masa) nejsou známky zkaženosti, ale průvodní jevy vyzrálosti,“ vysvětlují farmáři.

Skladujte při teplotě 0–3°C. Je určeno k tepelné úpravě.

Složení

Hovězí svíčková, nebo také tenderloin. Velmi jemné, libové maso. Vhodné na carpaccio, tatarák, steaky. V bio kvalitě. Vakuově baleno od firmy Ecoproduct.

Aby si farmářské čerstvé výrobky zachovaly co nejvíce živin a skvělou chuť, jsou vyrobeny s naprostým minimem konzervačních látek. Proto je třeba očekávat kratší trvanlivost než u běžných průmyslových „čerstvých“ výrobků.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

  • Popis a složení
    Popis produktu

    ECOPRODUCT je malá, ale dynamická společnost rodinného typu, opírající se o zázemí vlastní biofarmy. „Celý proces výroby masa, od nákupu živého dobytka, po konečný prodej zákazníkům je zcela v našich rukou, takže můžeme garantovat nejvyšší kvalitu zboží. Klademe velký důraz na výběr jednotlivých kusů dobytka a maximálně dbáme o citlivé a humánní zacházení se zvířaty, jak během přepravy, tak během porážky. Zvířata se před porážkou nechávají uklidnit, takže hladina stresových hormonů v mase není zvýšená jako u konvenčního hovězího a maso je proto měkčí a zdravější. Maso necháváme vyzrát minimálně 14 dní zavěšené v půlích v chladících boxech při teplotě blízké nule stupňů Celsia. Výraznější vůně masa a nazelenalá barva šťávy (nikoliv masa) nejsou známky zkaženosti, ale průvodní jevy vyzrálosti,“ vysvětlují farmáři.

    Skladujte při teplotě 0–3°C. Je určeno k tepelné úpravě.

    Složení

    Hovězí svíčková, nebo také tenderloin. Velmi jemné, libové maso. Vhodné na carpaccio, tatarák, steaky. V bio kvalitě. Vakuově baleno od firmy Ecoproduct.

    Aby si farmářské čerstvé výrobky zachovaly co nejvíce živin a skvělou chuť, jsou vyrobeny s naprostým minimem konzervačních látek. Proto je třeba očekávat kratší trvanlivost než u běžných průmyslových „čerstvých“ výrobků.

    Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
    Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.