Bohemia Olej

Bohemia olej arašídový

250 ml
Od českého farmáře
180,00 Kč 720,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Za studena lisovaný olej v RAW kvalitě.

Bohemia Olej Arašídový je barvou nazlátlý, s výraznou vůní burských oříšků. V kuchyni snese i lehce vyšší teploty, doporučujeme jej proto do kaší, těstovin či za tepla upravených luštěnin. Je ale také výborný na masáže. Bohemia Olej Arašídový lisujeme za studena z jader plodů podzemnice olejné v RAW kvalitě. Je neodmyslitelnou součástí asijské kuchyně a přispívá ke snížení hladiny cholesterolu v krvi. 

Burák, Matice, Ořechy, Arašídy Shell, Skořápka

Použití

V kuchyni doporučujeme Bohemia Olej Arašídový do teplé kuchyně, je skvělý na pečenou zeleninu, brambory, zkrátka všude tam, kde se dá použít olej slunečnicový.

Olej na pokožku  

Masáž celého těla arašídovým olejem je voňavý zážitek. Vyživující pro buňky pokožky, která zachová přirozenou vláhu, pružnost a jemnost. Výhodou tohoto oleje k masáži je také jeho ideální vstřebatelnost do pokožky, díky které zbytečně nestéká a neničí tak prostěradlo. Arašídový olej je vhodný jako čistící pleťový olej i na odličování.

O výrobci

V Bohemia dělají vše s láskou a nadšením. Cítí zodpovědnost nejen za kvalitu a čistotu svého českého produktu, ale mají respekt před životním prostředím. Vše je v dokonalém souladu jak s tradicí lisování olejů za studena, tak i s moderním životním stylem. Bohemia olej je opravdu „jen olej“ - nenajdete v něm nic, co tam nepatří, žádné přísady, barviva, „éčka“ a podobně.

Výsledek obrázku pro bohemia olej logo

Skladování

Uchovejte v temnu a suchu.

Výrobce

Bohemia s.r.o.
Plzeňská 346/301
Praha 5, 155 00
Česká republika
 

Složení

Arašídový olej

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota3697 kJ/899 kCal
Tuky99.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny10.4 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny0.1 g
Sůl0 g
Vláknina g