Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč
Nakupte aspoň za 1200,00 Kč a získejte dárek.

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Lifefood Zelňáky BIO 90g
Prémiová kvalita

Lifefood Zelňáky BIO

Lifefood Zelňáky BIO

90g
Prémiová kvalita
80,90 Kč (898,89 Kč/kg)
Popis produktu

Poctivá chuť oblíbených staročeských zelňáků v nepečené podobě! Vita placky, nebo také nepečený chléb, jsou vhodné jako chutná alternativa k pečivu. Neobsahují lepek, mouku, kypřící látky a zvýrazňovače chuti. Jsou vyráběné pouze z výživných celistvých surovin, jako jsou semínka, ořechy, pohanka, zelenina, bylinky a koření. Jsou sušené při nízkých teplotách do 42 °C, takže si uchovávají všechny své živiny v původní neznehodnocené formě. Jsou výborné samy o sobě, ale také jako základ pro zeleninové sendviče se slunečnicovou pomazánkou.

Uchovejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Složení

kysané zelí nepasterizované* (10 %), mandle*, pohanka loupaná*, mrkev*, lněné semínko zlaté*, slunečnicové semínko*, cibule*, chia semínka* (Salvia hispanica) (5 %), kmín*, krystalická himálajská sůl růžová, kopr sušený*. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka, sóji a celeru

Energetická hodnota: 2188 kJ/525 kcal, tuky: 33g, z toho nasycené mastné kyseliny:3g, sacharidy: 28g, z toho cukry- 6g, vláknina. 19g, bílkoviny: 20g, sůl: 2,6g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

5 (16 hodnocení)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

"Dobrá svačinka nebo na chroupání během dne,když je málo času a chcete něco zdravého a chutného místo pečiva.Tyhle mám nejraději."

Dana V. 3.2.2017

"VÝBORNÉ!!! Kvůli vysoké ceně jsem dlouho odolávala, ale jsou vynikající!!"

 3.11.2016

"moc dobrép"

Bretislav S. 21.6.2016

"Kdyby byla chuť zelí více výrazná, bylo by to za 5 hvězdiček :-)"

Dagmar S. 10.5.2016

"Vynikající chuť."

Pavlína L. 15.4.2016