Holle

Holle BIO Rýžová kaše

250 g
Prémiová kvalitaBIO
122,00 Kč 488,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Organická nemléčná rýžová kaše je vhodná pro děti od 4 měsíců. Její lehkostravitelná konzistence a neutrální příchuť je vhodná pro začátky s kašemi.

Biokvalita Demeter

Demeter zemědělství je unikátní ve svém důsledném a holistickém přístupu, protože díky biodynamickým metodám hospodaření dává přírodě zpět více, nežli si bere. Potravina, která nese označení Demeter byla vypěstována podle striktních biodynamických pravidel, v harmonii s přírodou. Biodynamické farmy používají organický přístup, který spojuje holistickou kvalitu s produkčním cyklem.

Použití

  • S mléčnou výživou: Připravte si 170 ml mléčné výživy podle vašeho návodu. Nalijte mléčnou výživu do talíře a přidejte 18 g BIO dětské Holle kaše (cca 3–4 polévkové lžíce) promíchejte, nechte schladnout na cca 37 °C a podávejte.
  • Polomléčná kaše: 100 ml plnotučného mléka smícháme se 100 ml vody, přivedeme k varu a necháme schladnout na ca 50 °C. Nalijeme do talířku a přidáme cca 5 polévkových lžic BIO kaše ( cca 25 g) . Dochladíme na teplotu 37 °C a podáváme.
  • Příprava s mateřským mlékem: Vmíchejte ca 25 g Holle kaše do cca 130 ml mateřského mléka. (Aby byla plnohodnotně zachována výživová hodnota, nesmí mléko přejít přes 40 °C.)
  • Bezmléčná kaše: Převaříme 200 ml vody a necháme schladnout cca na 50 °C. Přidáme 25 g Holle kaše (cca 5 polévkových lžic) a vmícháme 1 čajovou lžičku Holle dětského oleje, abychom dosáhli odpovídající konzistence.
  • Bezmléčná ovocná nebo zeleninová kaše: Vmíchejte cca 20 g Holle kaše (cca 4 polévkové lžíce) do 100 g ovocného příkrmu nebo 100 g ovocného pyré. Přidejte 1 čajovou lžičku dětského Holle oleje. Přidejte podle potřeby převařenou vodu (max. 50 °C)

O výrobci

Holle je jedna z vedoucích značek na trhu dětské výživy v Evropě. Dnes jsou používány pouze suroviny z biodynamického a organického zemědělství, které jsou co nejjemněji zpracovány pro vaše děťátka. Holle dnes zahrnuje již více než 60 výrobků dětské stravy jako kaše, pokračovací mléka, suchary nebo příkrmy.

Skladování

Skladujte v suchu, při pokojové teplotě.

Výrobce

Holle baby food Gmbh
CH-4125 Riehen
Švýcarsko

Složení

Rýžová celozrnná mouka*100 %
Thiamin (vitamín B1)
*z biodynamického zemědělství (Demeter)