Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

Cocoa Bio banány sušené v RAW čokoládě 70g
Prémiová kvalita

Cocoa Bio banány sušené v RAW čokoládě

Cocoa Bio banány sušené v RAW čokoládě

70g
Prémiová kvalita
84,90 Kč (1 212,86 Kč/kg)
Popis produktu
Cocoa | bez laktózy, bez lepku, bio, raw, vegan Skladujte v suchu a temnu.
Složení
Složení: 50% (kakaové boby, * palmový cukr, kakaové máslo * – obsah kakaové sušiny 70%), banán * 50%. * Z kontrolovaného zemědělství. Alergeny: Může obsahovat stopy mandlí a ořechů. Nutriční hodnoty na 100g. Energetická hodnota: 1870 kJ/ 447 kcal Tuky: 23 g z nich nasycené: 14 g, Sacharidy: 51 g, z toho cukry: 47 g, Bílkoviny: 5 g, Sůl: 0,1 g, Vláknina: 6 g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

4 (13 hodnocení)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

"Zvláštní neobvyklá chuť."

Eva V. 13.9.2017

"vynikající, chutnaly také dětem! "

Jitka H. 27.5.2016
  • Popis a složení
    Popis produktu
    Cocoa | bez laktózy, bez lepku, bio, raw, vegan Skladujte v suchu a temnu.
    Složení
    Složení: 50% (kakaové boby, * palmový cukr, kakaové máslo * – obsah kakaové sušiny 70%), banán * 50%. * Z kontrolovaného zemědělství. Alergeny: Může obsahovat stopy mandlí a ořechů. Nutriční hodnoty na 100g. Energetická hodnota: 1870 kJ/ 447 kcal Tuky: 23 g z nich nasycené: 14 g, Sacharidy: 51 g, z toho cukry: 47 g, Bílkoviny: 5 g, Sůl: 0,1 g, Vláknina: 6 g

    Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny.
    Přesné složení, alergeny a země původu jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

  • Podobné produkty
  • Další produkty značky
  • Hodnocení
    4 (13 hodnocení)
    • 5
    • 4
    • 3
    • 2
    • 1

    "Zvláštní neobvyklá chuť."

    Eva V. 13.9.2017

    "vynikající, chutnaly také dětem! "

    Jitka H. 27.5.2016