
Vitaminátor mošt jablko hruška
2 l- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mošty jsou zpracovávány převážně z ovoce pěstovaného v ekologických sadech v podhůří Jeseníků. Vyrábí se pomocí technologie, jejíž hlavní výhodou je uzavřený výrobní proces. Od vylisování šťávy k naplnění do obalů neuplyne ani 5 minut. Šťáva proto neoxiduje, neztrácí nutriční hodnoty a nesedimentuje. Zpracovávané ovoce nebo zelenina prochází přes vodní lázeň do pásového lisu, kde po odstranění tuhé hmoty při nízkých otáčkách a bez sekání rotujících nožů, vzniká 100% ovocná nebo zeleninová šťáva.
K výrobě jednoho litru šťávy spotřebujeme cca 1,4 kg čerstvého ovoce nebo zeleniny.
Příběh „VITAMINÁTORU”
Tomáš se drží svého hesla “Tradiční české ovoce na český stůl” zuby nehty. Jeho VITAMINÁTOR je průkopníkem pasterovaných lisovaných šťáv v České republice. Osobně ručí za každý litr moštu, který opustí jeho moštárnu. Jeho největší odměnou je pak to, když vidí, jak jeho mošty chutnají zákazníkům.
Jak se to dělá
VITAMINÁTOR obhospodařuje vlastní sady v podhůří Jeseníků. Každý litr 100% přírodní šťávy Vitaminátor je vyroben přibližně z 1,7 kg ovoce a zeleniny. V produktu nenaleznete žádné konzervanty, barviva ani přidané cukry. Rovněž NEVYUŽÍVÁ hojně se vyskytující enzymaci produktů. Produkty proto obsahují vysoký poměr vlákniny z jednotlivých surovin. Od vylisování šťávy k naplnění do obalu neuplyne ani 5 minut. Šťáva proto neoxiduje, neztrácí vitamíny a nesedimentuje.
Proč si Tomáš vybral Rohlík?
„Díky spolupráci s Rohlíkem se naše výrobky dostanou k našim zákazníkům. Líbí se mi, že Rohlík propaguje dodavatele, kteří dělají svou práci poctivě.“
Skladování
Uchovávejte v suchu při teplotě do 23 °C. Po otevření skladujte do 20 °C a spotřebujte do 2 týdnů.
Výrobce
Vitaminátor s.r.o.
Sosnová 107
793 12 Sosnová
Česká republika