Tátův sad

Tátův sad Zahradní limonáda - z jablečného moštu s černorybízovou šťávou

330 ml
Od českého farmáře
47,20 Kč 143,03 Kč/l

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Máte chuť na něco sladkého a zároveň něco, co příjemně osvěží? Tak tato domácí limonáda značky Tátův sad je pro Vás přímo stvořená! Jemně nakyslé a přitom ladné tóny černého rybízu jsou na letní osvěžení jako dělané! Tak neváhejte a vychutnejte si jedinečnou chuť domácích limonád! 

Zahradní limonáda je vyrobená z přírodní pramenité vody a čerstvé rybízové šťávy. Limonáda neobsahuje žádné konzervanty a je šetrně pasterovaná. 

Použití

Nejlépe chutná vychlazená.

O výrobci

Tátův sad je značka, pod kterou Jan Abt se svou rodinou vyrábí řemeslné cidery, limonády a mošty od roku 2014. Manželé Abtovi v roce 2004 opustili rodné velkoměsto, koupili rozpadlý statek ve středočeské Líšnici a během několikaleté rekonstrukce přemýšleli, jak se živit v místě, které se jim stalo novým domovem. Při jedné z cest po Normandii a Bretani jim zachutnal cider. A protože se shodli, že jablko do české krajiny odjakživa patřilo, bylo rozhodnuto.

Postupně vysázeli 9 hektarů sadů původních odrůd jabloní na vysokokmenných podnožích spolu se speciálními anglickými a francouzskými odrůdami, které jsou pro výrobu dobrého cideru nezbytné. Nakoupili základní vybavení a v roce 2014 vyrobili prvních 12 tisíc litrů na zahradním hydrolisu. Dnes hospodaří na více než 30 hektarech luk a sadů v ekologickém režimu, s respektem k přírodě, a s láskou vyrábí kromě cideru i limonády a mošty.

Skladování

Uchovávejte při teplotě do 20°C, chraňte před sluncem. Před podávaním vychlaďte, po otevření spotřebujte do 24 hodin.

Výrobce

Jan Abt    
Líšnice 17, 252 10

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 69 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 30 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Voda50 %
Jablečný mošt40 %
Černorybízová šťáva z koncentrátu10 %
E290 - Oxid uhličitý
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.