Salát Little gem zelený, sáček 2ks

2 ks
34,90 Kč 17,45 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

8000+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Česká republika, Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Salát Little Gem je křehký a má jemně nasládlou chuť. Dáváme si záležet, abychom vám v tuzemské sezóně (z pravidla od května do listopadu v závislosti na počasí) už za šest hodin dodali od lokálních pěstitelů ty nejčerstvější kousky, které ještě ráno spokojeně odpočívaly v řádku u farmáře. Pojďte je s námi vyzkoušet!
Hmotnost balení je cca 2x100g v určité období sezóny v době nepřízni počasí mohou být saláty menší, ale vždy vám garantujeme minimální hmotnost balení alespoň 150g+

V překladu Little Gem znamená "malý drahokam" a jedná se o odrůdu římského salátu, s měkkými venkovními listy, polodlouhým tvarem a křupavým "srdéčkem". 

Použití

Vhodný k přípravě zeleninových salátů, jako obloha k masu či k obohacení sendviče.

Čerstvě sklizeno

Věděli jste, že zeleninu a ovoce s označením “Čerstvě sklizeno” vám doručíme přímo od zelináře již za 6 hodin od sklizně?

Na Rohlíku najdete v sezóně lokální zeleninu a ovoce, u které vám můžeme garantovat, že se dostane na váš stůl za 6 až 48 hodin po sklizni. Je to díky tomu, že čerstvě sklizenou zeleninu nám vozí zelináři přímo na náš rohlíkovský sklad, odkud vám ji rovnou rozvážíme domů. Zelenina tak neputuje zbytečně v kamionech do meziskladů a prodejen, jako tomu je u kamenných obchodů. Na Rohlíku jde čerstvá zelenina z pole přímo k vám.

O výrobci

Tento salát byl vypěstován výhradně pro Rohlik.cz naším lokálním pěstitelem. Zakoupením tohoto salátu podporujete drobné zemědělce ve svém okolí. Rohlik.cz podporuje malé pěstitele.

Skladování

Očištěnou listovou zeleninu uložíme do skleněné misky nebo plastové krabice, kterou napřed vyložíme vlhkou papírovou utěrkou a salátové listy přikryjeme opět vlhkou utěrkou. Krabici nezavírejte ani nepřekrývejte fólií, salát musí dýchat. Uložte do chladu, ale ne na dlouho. Pokud je to potřeba, občas zvlhčete.

Složení

Salát Little gem zelený
I. jakost