Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Hengshun Tandoori Rýžový ocet na sushi

Tento produkt již není v nabídce.
Kategorie:
Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu

Rýžový ocet se vyrábí z fermentované rýže nebo rýžového vína. Jeho chuť je spíš sladší než klasický ocet a také jemnější.

Rýžový ocet se používá především v Japonsku při přípravě sushi, ale je vhodný i na dochucování různých pokrmů.

Použití

Na přípravu sushi je rýžový ocet třeba ještě dochutit cukrem a solí, případně můžete přilít trochu saké (ideální poměr je 6:6:1, 60 ml rýžového octa, 60 g cukru a 10 g soli).

O výrobci

Jiangsu Hengshun Vinegar-Industry Co., Ltd. je společnost se sídlem v Číně, která se zabývá hlavně výrobou a prodejem octa a jiných koření.

Skladování

Skladujte v suchu a chladu.

Výrobce

Jiangsu Hengshun Vinegar-Industry Co.
66 Hengshun Road Dantu New Town Zhenjiang
Jiangsu  212028
Čína

Složení

Složení: Pitná voda, kvasný ocet lihový (rýžový), cukr

Alergeny: Neuvádí se