-37 %

Weleda

Weleda Skin food

75 ml
Akce do 31. 3.
179,90 Kč  289,90 Kč
2 398,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Univerzální rodinný krém s hojivými a regeneračními účinky.

Skin food je univerzální záchranou pro suchou, hrubou pokožku na obličeji, loktech, rukou i nohách – jednoduše řečeno kdekoliv, kde vaše pokožka volá po obnově a úlevě. Bohatý silný základ z olejů a včelího vosku doplňují extrakty z něžné violky trojbarevné, měsíčku a heřmánku, které spolu dohromady milují vaši kůži tím nejlepším způsobem.

Krém harmonizuje strukturu pokožky a pomáhá jí při malých poraněních.

  • Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Certifikovaná přírodní kosmetika

Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu Natrue – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Natrue je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s tímto označením zaručují nejvyšší standardy.

O výrobci

Zodpovědný postoj k přírodě i k lidem byl vždy součástí firmy Weleda už od dob, kdy Rudolf Steiner vyslovil svou vizi firmy, která bude zcela sloužit zájmům lidstva a světa jako celku. Weleda je maminkami nejdoporučovanější značkou dětské kosmetiky v ČR.

Všechny jejich produkty jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek. Přes 83 % z rostlinných surovin, které Weleda využívá, je vypěstováno v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 5–25 °C.

Výrobce

WELEDA, spol. s r.o.
Lidická 336/28
Praha 5  150 00
Česká republika

Voda, slunečnicový olej, lanolin, mandlový olej, bílý včelí vosk, alkohol, polyglyceryl-3 polyricinoleát, glycerin, limonen*, maceškový extrakt, parfém*, hydrolyzovaný včelí vosk, sorbitan olivát, extrakt z listů rozmarýnu, extrakt z květů heřmánku lékařského, extrakt z květů měsíčku lékařského, arginin, síran zinečnatý, linalol*, geraniol*, citral*, kumarin*
* z přírodních éterických olejů