Listerine

Listerine Freshburst Ústní voda

500 ml
174,90 Kč 349,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Listerine Freshburst ústní voda pro svěží dech a pro omezení vzniku zubního plaku. S intenzivní příchutí.

Při použití dvakrát denně Listerine odstraňuje bakterie, které v ústech zůstávají po čištění zubů. Bylo prokázáno, že Listerine zlepšuje vaši ústní hygienu a účinkuje v místech, které jsou zubním kartáčkem obtížně dosažitelné. Zároveň také omezuje a předchází tvorbě zubního plaku, jedné z hlavních příčin problémů s dásněmi, a osvěží váš dech.

  • Díky jedinečné kombinaci esenciálních olejů účinně bojuje proti bakteriím i tam, kam se zubní kartáček nedostane: mezi zuby, na dásních a na jazyku.
  • Omezuje zubní povlak, hlavní příčinu podráždění dásní, a chrání před jeho vznikem.
  • Poskytuje trvalou jistotu svěžího dechu.
  • Se svěží mátovou chutí.
  • Láhev je vyrobená z 50% z recyklovaného plastu a 100% recyklovatelná.
  • Vhodná pro dospělé a děti od 12 let.
  • Pro dlouhodobé použití.

Použití

Ústní voda je obzvláště účinná při používání ráno a večer po vyčištění zubů. Odměřte 20 ml (4 × 5 ml čajová lžička) do skleničky, proplachujte prostor kolem zubů a dásní po 30 vteřin a poté vyplivněte.

O výrobci

Johnson & Johnson je největší zdravotnická společnost na světě, která se již více než 120 let věnuje péči o zdraví lidí. Firma se zapojuje do filantropických aktivit a podporuje rozvoj regionálních komunit. Řada programů společenské odpovědnosti, které společnost iniciovala nebo se na nich podílí, dosáhla celosvětového měřítka a stále si zachovává svůj silný vliv na péči o zdraví.

Upozornění

Ústní voda není vhodná pro děti mladší 12 let. Nepoužívejte, pokud máte alergii na jakoukoliv z jeho přísad. Pokud se objeví podráždění v ústní dutině, přestaňte výrobek používat a poraďte se se zubním lékařem.

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Skladování

Skladujte v suchu.

Výrobce

Johnson & Johnson, s.r.o.
Walterovo náměstí 329/1 
158 00 Praha 5 – Jinonice 
Česká republika

Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Aroma, Thymol, Menthol, Sodium Benzoate, CI 47005, CI 42053.