Palmolive

Palmolive Naturals Macadamia & Cacao Sprchový gel s hydratačním mlékem pro ženy

250 ml
79,90 Kč  94,90 Kč*
319,60 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Maďarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sprchový krém Palmolive Naturals Macadamia & Milk obohacený o vitamin E zanechá vaši pokožku jemnou a vyživenou. Nádherně voňavý sprchový krém inspirovaný přírodou potěší vaše smysly.

Udělejte si z každého sprchování výživný a voňavý zážitek, když se umyjete sprchovým krémem Palmolive Naturals Macadamia & Milk. Tento sprchový krém s mandlovým mlékem je inspirován přírodou, aby potěšil vaše smysly výživnou krémově-květinovou vůní s tóny santalového dřeva a kakaa. A protože je sprchový krém obohacen o vitamin E, zanechá vaši pokožku po každém sprchování jemnou a vyživenou. Má také nové a vylepšené složení*!

Nejenže je to jeden z našich veganských sprchových produktů, který obsahuje rostlinné mléko, ale je také vyroben z 95 % ze surovin z přírodních zdrojů**. Protože je tento sprchový krém šetrný k životnímu prostředí, má 98% biologicky odbouratelné složení a dodává se v láhvi, kterou můžete recyklovat. Veganský sprchový krém byl také dermatologicky testován.

Udržujte svou pokožku vyživenou a s úžasným pocitem s Palmolive.  

Benefity Palmolive Naturals Macadamia & Milk sprchového krému pro ženy 
⦁    S vitamínem E, který zanechává pokožku jemnou a vyživenou
⦁    Vyživující krémově květinová vůně s akordy santalového dřeva a kakaa
⦁    S rostlinným mlékem
⦁    Nové a vylepšené složení*
⦁    Z 95 % přírodního původu **

*Zvýšená biologická rozložitelnost na 98 %.
**Voda a složky z přírodních zdrojů s omezeným zpracováním.

Použití

Mléko naneste na pokožku, napěňte a poté důkladně opláchněte.

O výrobci

Historie společnosti Colgate-Palmolive se píše již od počátku 19. století. Firma se v současné době zabývá výrobou dentální i osobní hygieny, dále také nejrůznějších saponátů do domácnosti nebo produkty pro hygienu vašich mazlíčků. Podnik zastřešuje výrobky mnoha světových značek jako jsou například Elmex, Colgate, Palmolive, Lady Speed Stick, Ajax, Softlan, Brite nebo Sanex.

Skladování

Skladujte při pokojové teplotě.

Výrobce

Colgate-Palmolive
Rohanské nábřeží 23
186 00  Praha 8
Česká republika

Složení

Aqua
Sodium C12-12 pareth sulfate (*A) Sodium laureth sulfate (*B) Cocamidopropyl betaine Glycerin Sodium chloride Parfum Cocamide MEA Styrene/acrylates copolymer Sodium salicylate Polyquaternium-7 Sodium benzoate Citric acid Tetrasodium EDTA Glycol distearate Laureth-4 Prunus amygdalus dulcis fruit extract Butyrospermum parkii butter extract Macadamia integrifolia seed oil Theobroma cacao extract Benzyl salicylate Butylphenyl methylpropional Coumarin Hexyl cinnamal Linalool *A/B viz výrobný kód