Jim Beam

Jim Beam Bourbon Whiskey 40%

0,7 l
Tento produkt je určen starším 18 let.
454,90 Kč 649,86 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Tento produkt je určen starším 18 let.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Země původu: USA,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tento středně plný bourbon s lehce kořenitým, dubově vanilkovým aroma nabízí chuť s jemnými tóny karamelu, vanilky, obilí a dubu s lehce nasládlým závěrem s náznaky praženého dubu

Každá láhev bourbonu Jim Beam obsahuje přes 220 let zkušeností. Proces zrání po dobu čtyř let v nových vypálených dubových sudech dodává bourbonu Jim Beam® elegantní, vytříbený a hladký charakter. Přidaná doba zrání činí z bourbonu Jim Beam elegantní, hladkou a vytříbenou whisky, jejíž každý doušek příjemně potěší. 

Aroma: Po dubu a vanilce s kořeněným pozadím.
Chuť: Středně plná, lahodná, s tóny karamelu a vanilky.
Obsah alkoholu 40 % obj.

Použití

Vychutnejte si ho čistý, na ledu či vmíchaný do řady bourbonových či whisky koktejlů, jako třeba Spring Breeze či Berry Julep.

O výrobci

Jim Beam je značka a palírna bourbon whiskey pocházející z Clermontu v americkém státě Kentucky. Rodinná firma byla založená v roce 1795 Jacobem Beamem a tradiční výroba je také jedním z významných rysů dodnes. Novou palírnu v Clermontu postavil až pravnuk Jacoba Beama. Dnes podnik řídí potomek sedmé generace zakladatele palírny Frederik Booker Noe. 

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě 5–18 °C.

Výrobce

Beam Suntory
Clermont
Kentucky
USA

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 437 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Obsah alkoholu40 %
voda
Destilát z kukuřice
Destilát z obilí