Rauch

Royal Crown Cola Classic

250 ml
39,80 Kč 159,20 Kč/l

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Limonáda s příchutí coly.

Poznejte americký jih skrze chuť pravé jižanské koly vyráběné podle tradiční receptury. Stejně jako kdysi, tak i teď je Royal Crown Cola slazena výhradně třtinovým cukrem, který jí dodává skutečně osvěžující a plnou chuť.

Nic vám nenavodí pocit klidu a pohody lépe než sklenice ledově vychlazené Royal Crown Coly. Pořádný kus historie a třtinový cukr, to je pravý základ originální receptury, kterou vytvořil lékárník Claud A. Hatcher už v roce 1905.

Přidejte pár kostek ledu, posaďte se do křesla a doušek po doušku si vychutnejte svoji chvilku v pomalém jižanském tempu a zavzpomínejte na časy staré Ameriky, kdy dny byly horké a historky šťavnaté, jako charakteristická chuť této originální koly.

Použití

Kostky ledu vhoďte do sklenice, zalijte je vychlazenou Royal Crown Colou a nechte je volně pohupovat na hladině. Až ustane ledové praskání, darujte svým ústům štědrý doušek, který pohladí všechny vaše smysly.

Tip! Vyzkoušejte kopeček vanilkové zmrzliny ve sklence ledově vychlazené Royal Crown Coly. Jemné smetanové tóny se spojí s charakteristickou chutí koly a spolu s vanilkou vytvoří sladké, ale přitom dokonale osvěžující pohlazení, za kterým se budete vždy rádi vracet. Vyzkoušejte tento zmrzlinový rituál, který už od roku 1905 rozdával potěšení všem, kteří chtěli na chvilku uniknout uspěchané době.

O výrobci

Společnost Kofola ČeskoSlovensko je výrobcem nealkoholických nápojů již od roku 1959. Pod její křídla patří pramenitá voda Rajec, minerální voda Kláštorná, sirupy Jupí a dětské nápoje Jupík, hroznová Vinea, čerstvé ovocné a zeleninové šťávy UGO, energetický nápoj Semtex a další tradiční československé značky.

Skladování

Skladujte v suchu. Chraňte před mrazem a přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v chladničce nejdéle 3 dny.

Výrobce

Kofola a.s.
Za Drahou 1
794 01 Krnov
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 328 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Nutriční hodnoty na 100 ml

Energetická hodnota186 kJ/45 kCal
Tuky0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.1 g
Sacharidy11 g
z toho cukry11 g
Bílkoviny0.5 g
Sůl0.01 g
Vláknina g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.