Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč
Valfrutta Krájená rajčata 400g

Valfrutta Krájená rajčata

Valfrutta Krájená rajčata

400g
35,90 Kč (89,75 Kč/kg)
Popis produktu

Zpracováno z čerstvých rajčat v den sklizně

Možnosti použití: do omáček, na těstoviny, na pizzu, k masu, k rybám, do salátu.

Hovězí v rajské omáčce Pro 4 osoby potřebujete: Na maso: 800g hovězího krku nebo předního, 2 mrkve, 1 petržel, 1/2 bulvy celeru, 8 kuliček černého pepře, 4 kuličky nového koření, 3 ks bobkového listu, sůl. Na omáčku: 400g krájených rajčat Valfrutta, 400 ml pyré Valfrutta, 2 lžíce sádla, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce hladké mouky, 300 ml hovězího vývaru (použijte ten, co vyvaříte z masa), 3 lžíce cukru, sůl, 3 lžíce octa, 50 g másla.

Maso svažte kuchyňským provázkem pro udržení tvaru. Vložte jej spolu se zeleninou do hrnce se studenou vodou, aby bylo vše zcela ponořené, a přiveďte k varu. Sesbírejte tvořící se pěnu, přidejte koření a sůl a vařte na mírném plameni doměkka, tedy asi 2 hodiny. Na omáčku orestujte na sádle cibuli dozlatova, poté k ní přidejte krájená rajčata a najemno pokrájený česnek a ještě minutu opékejte. Zaprašte moukou, zalijte vývarem a rajčatovým pyré, promíchejte. Omáčku dochuťte solí, cukrem a octem a 20 minut na mírném plameni provařte. Vypněte plamen, omáčku propasírujte a vmíchejte do ní máslo. Hotové maso vyjměte z vývaru a nakrájejte na plátky. Na talíře naaranžujte maso a houskový knedlík a vše přelijte rajskou omáčkou.

Skladujte při teplotě do 25°C, po otevření v chladničce a spotřebujte do čtyř dnů.

Složení

Složení: Krájená rajčata loupaná,Zahuštěný rajský protlak,Jedlá sůl,Regulátor kyselosti: kyselina citrónová

Alergeny: Neuvádí se

Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 29 kcal / 122 kJ
Bílkoviny 1,3 g
Sacharidy 4,7 g
Tuky 0,1 g

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.