Pulirapid

Pulirapid Tekutý čistič na vodní kámen

0,75 l
93,90 Kč 125,20 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pulirapid Tekutý čistič na vodní kámen odstraňuje vápenaté usazeniny.

Použití:

Ihned řádně opláchnout.

  • Na nerezové dřezy a vodovodní baterie, keramická umyvadla, vany a bidety nastříkejte pár kapek na vlhkou houbu nebo hadřík, očistěte žádané předměty a poté opláchněte vodou.
  • Na zvláště znečištěné nerezové části praček, myček, napařovacích žehliček, konvic na čaj, kávovarů apod. nalijte přípravek nezředěný, nechejte působit několik minut a potom dobře opláchněte. Očištěné předměty budou krásně zářit. 
  • Na podlahy, dlaždičky, keramiku použijte ředění 60 až 90 ml (2 až 3 uzávěry) na 1 litr vody a poté opláchněte.
  • Na příbory, sklenice, jídelní soupravy použijte roztok 120 ml (4 uzávěry) na 1 litr vody, ponořte předměty do roztoku, nechte působit 10–15 min. a poté důkladně opláchněte vodou.

Nepoužívejte na mramor, žulu a další přírodní kameny, barvené lamináty, hydromasážní vany, teplé povrchy a předměty. Na čištění barevné keramiky a smaltovaných van se doporučuje vyzkoušet odolnost materiálu na malé skryté plošce tím, že necháte působit pár kapek Pulirapidu několik minut a pokud zůstane materiál hladký a bez opacit, můžete pokračovat v čištění.

O výrobci

Příběh společnosti Madel začíná začátkem šedesátých let 20. století v italském městě Ravenna, kde žil a pracoval zakladatel Giovanni Della Cuna se svou manželkou Dinou. Tehdy nespokojený se svým tehdejším zaměstnáním reprezentanta lokální firmy Deco se Giovanni rozhodl osamostatnit a začít podnikat. V hlavě se mu zrodila myšlenka vyrábět čisticí prostředky, které v tehdejší době na italském trhu chyběly. 

Společnost Madel spolupracuje s významnými dodavateli surovin, všechny produkty jsou tak vyráběny z kvalitních surovinových zdrojů podléhající vstupní kontrole. Navíc jsou dále všechny výrobky biologicky testovány na různých stupních výrobního procesu včetně testů konečných výrobků.

Skladování

Skladujte v těsně uzavřených nádobách, v dobře větraných prostorách odděleně od potravin, nápojů a krmiv. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se skladování při teplotách vyšších než 40 °C.

Výrobce

MADEL CZ, spol. s r.o.
Říčanská 13
635 00 Brno
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H314 Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí.


Pokyny pro bezpečné zacházení:


P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P103 Před použitím si přečtěte údaje na štítku.

P280 Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít.

P301 + P330 + P331 PŘI POŽITÍ: Vypláchněte ústa.

NEVYVOLÁVEJTE zvracení.

P303 + P361 + P353 PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte.

P305 + P351 + P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.

P310 Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO (224 919 293; 224 915 402).

P405 Skladujte uzamčené.

P501 Odstraňte obsah/obal odevzdáním ve sběrně nebezpečného odpadu.

<5%: neiontové povrchově aktivní látky, amfoterní povrchově aktivní látky, fosfonáty
Další komponenty: parfémy, limonene