Kikkoman

Kikkoman Sójová omáčka se sníženým obsahem soli

150 ml
139,90 Kč 932,67 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Holandsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tekuté pasterované ochucovadlo. Obsahuje o 43 % méně soli než běžná sójová omáčka.

Sójová omáčka pochází z Číny a do Japonska se dostala díky budhistickým mnichům v 7. století. Je typickou ingrediencí v asijské kuchyni. Získává se čistým kvašením a lisováním sójových bobů a pražené pšenice.

Použití

Sojová omáčka je vhodná k dochucení jakýchkoliv pokrmů s rýží, k přípravě marinád na maso před pečením či grilováním i do salátových dresinků. Přírodní sójovou omáčku Kikkoman v dekorační lahvičce uvítáte zejména při stolování.

O výrobci

Společnost Kikkoman má výrobní závody a kanceláře v Japonsku, USA, Nizozemsku, Singapuru, Tchaj-wanu, Číně a Kanadě. Kikkoman je nejoblíbenější značkou sójové omáčky v Japonsku a ve Spojených státech. Evropským sídlem společnosti je obec Sappemeer v holandském městě Groningenu. Společnost zahájila výrobu v roce 1997 a nyní produkuje více než 400 milionů litrů sójové omáčky za rok.

Skladování

Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 měsíců.

Výrobce

KIKKOMAN FOODS EUROPE B.V.
De Vosholen 100
9611 TG Sappemeer
Nizozemí

Složení

Pitná voda
Sojové boby
Pšenice
Jedlá sůl8.1 %
Ocet kvasný vinný
Etanol
Cukr

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota450 kJ/107 kCal
Tuky0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy6.9 g
z toho cukry3.9 g
Bílkoviny9.7 g
Sůl9 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Sójové boby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.