Coccolino

Coccolino Aviváž blue splash (1,7 l)

68 praní
109,90 Kč  219,90 Kč*
1,62 Kč/praní
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: EU,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Koncentrovaný avivážní přípravek s dlouhotrvající vůní jablek, růží a santalového dřeva. Aviváže Coccolino jsou charakteristické technologií microencapsule. Ta spočívá v tom, že každá kapka aviváží Coccolino obsahuje miliony parfémovaných mikrokapsliček, která v průběhu nošení pozvolně praskají. Díky tomu se vůně uvolňuje postupně, a vy se tak můžete z voňavého a svěžího prádla radovat i dlouho po vyprání. Používáním aviváže pomáháte déle udržet kvalitu látky, vaše prádlo rychleji schne a snáze se žehlí. Navíc má používání aviváže antistatický účinek.

  • Balení obsahuje 68 pracích dávek.

Použití

Dávkování naleznete na obalu.

Používejte na závěrečné máchání prádla.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Upozoronění

Způsobuje vážné podráždění očí. Obsahuje 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on. Může vyvolat alergickou reakci. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Dávkování viz obal. Nepoužívejte na hedvábí a vlnu.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě a mimo dosah dětí.

Výrobce

Unilever ČR spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00 Praha 8 – Libeň
Česká republika

5-15%: kationtové povrchově aktivní látky; <5%: parfum, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Lactic Acid, Sodium Benzoate.