Nivea

Nivea Men Sensitive pěna na holení

200 ml
119,90 Kč  149,90 Kč*
599,50 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pěna s heřmánkem, vitamínem E a hamamelisem pro dokonalé oholení citlivé pleti.

Pěna chrání citlivou pleť před 5 příznaky podrážděné pleti po holení: pálení, zarudnutí, suchá pleť, napjatost a svědění. 

  • Heřmánek, vitamin E a extrakt z hamamelisu se postarají o zklidnění oholené tváře.
  • Hamamelis tlumí pocit pálení a svědění, pomáhá uzavírat a hojit rány a má protizánětlivé účinky.
  • Lahev je vyrobena z 25 % z recyklovaného hliníku.
  • Dermatologicky testováno a schváleno.

Použití

Před nanesením pěny omyjte obličej teplou vodou, která otevře póry a změkčí vaše vousy. Před použitím nádobku důkladně protřepejte a při aplikaci ji držte kolmo. Naneste pěnu na navlhčenou tvář a krk. Jednou rukou pleť tváře vypněte a druhou holte vousy po směru jejich růstu.

O výrobci

Beiersdorf je mezinárodní kosmetická společnost, která je považována za zakladatele moderní péče o pokožku. Již více než 130 let se věnuje splňování individuálních potřeb zákazníků, kdy vychází z odborných znalostí z výzkumu a vývoje inovativních výrobků. Pod společnost Biersdost patří značky NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin a Hansaplast.

Skladování

Skladujte mimo dosah dětí a mimo působení vysokých teplot.

Upozornění

Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C/122°F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 4 % hmotnosti náplně jsou hořlavá.

Výrobce

Beiersdorf spol. s r.o.
Radlická 354/107b
150 00 Praha 5
Česká republika

Aqua
TEA-stearate Isobutane Laureth-23 Glycerin Chamomilla recutita flower extract Hamamelis virginiana bark/leaf extract Maltodextrin Tocopheryl acetate Caprylic/ capric triglyceride Coco-caprylate/caprate Hydroxypropyl methylcellulose PEG-7M Potassium stearate Butane Propane Piroctone olamine Linalool Parfum