Savo

Savo Proti plísním

500 ml
119,90 Kč 239,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

60+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Tekutý přípravek ve spreji odstraňuje plísně, houby, lišejníky a kvasinky v celé domácnosti s okamžitým účinkem, viditelným efektem a dezinfekčními účinky.

Číslo 1 na českém trhu v počtu prodaných kusů mezi přípravky na odstranění plísní dle dat společnosti AC Nielsen za březen 2015 až březen 2016.

  • odstraní plíseň už po prvním použití
  • dezinfikuje
  • praktické balení ve spreji
  • vhodný pro širokou škálu povrchů

Použití

Je vhodný na omítky, zdivo, kámen, mramor, žulu, přírodní dřevo, keramiku, obkládačky, sklokeramiku, smalt, sklo, plasty, laminát, akryl, vinyl, silikon, gumu, teflon, nerez a chromované povrchy.

Stlačte bezpečnostní pojistku a současně otočte trysku rozstřikovače do pracovní polohy. Po použití postup zopakujte do polohy stop. Nastříkejte rovnoměrně ze vzdálenosti 10–15 cm a vyhněte se přílišnému navlhčení povrchu. Opusťte místnost a nechte působit 15–20 minut. Poté opláchněte ošetřené místo vodou nebo přípravek nechte zaschnout. Plíseň před postřikem neodstraňujte, aby nedošlo k rozptýlení nebezpečných výtrusů. Při silném napadení postup v případě potřeby zopakujte poté, co přípravek opláchnete, nebo po jeho zaschnutí. Přípravek nejprve vyzkoušejte na malé ploše, aby byla zřejmá reakce povrchu. Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Pokud dojde k jakémukoli podráždění, přestaňte ihned s používaním, opusťte místnost, a nechte přípravek zaschnout.

Nepoužívejte na eloxovaný hliník a linoleum. V případě pochybností, nového nebo neobvyklého povrchu, barevných ploch nebo lakovaného dřeva, lakovaného kovu, mramoru, vinylu, pochromovaných povrchů (poškozených nebo v nízké kvalitě) a poškozených povrchů přípravek nejprve vyzkoušejte na malé nenápadné ploše.

O výrobci

Holandsko-britská společnost Unilever je dodavatelem výrobků pro osobní péči a péči o domácnost, potravin a nápojů. Výrobky dodává do 190 zemí světa. Pod Unilever patří například značky Hellmann’s, Knorr, Magnum, Algida, Lipton, Knorr, Rexona nebo Dove.

Skladování

Skladujte v souladu s místními předpisy. Skladujte v originálních obalech chráněných před přímým slunečním zářením v suchých, chladných a dobře větraných prostorách, odděleně od neslučitelných materiálů, jídla a pití. Skladujte uzamčené. Do doby, než bude připraven k použití, uchovávejte kontejner uzavřený a utěsněný. Otevřené kontejnery se musí znovu pečlivě utěsnit a udržovat ve svislé poloze, aby se zabránilo úniku. Neskladujte v neoznačených kontejnerech. Použijte vhodný obal k zamezení kontaminace životního prostředí.

Výrobce

Unilever ČR spol. s r.o.
Voctářova 2497/18
180 00  Praha 8 – Libeň
Česká republika

 

Standardní věty o nebezpečnosti:

H290 Může být korozivní pro kovy.

H314 Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí.

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.

P234 Uchovávejte pouze v původním obalu.

P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí

P280 Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít.

P261 Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/ par/aerosolů.

P303+P361+P353 PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou/osprchujte.

P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.

P312 Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře/

P391 Uniklý produkt seberte.

P501 Odstraňte obal v souladu s platnou legislativou: umístěte prázdný obal do komunálního odpadu.

EUH 206 Pozor. Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor).



Účinná látka: chlornan sodný 47g/kg (4,7%)
Další složení: Méně než 5% aniontové povrchově aktivní látky