Segafredo

Segafredo Espresso Casa, zrnková káva

1 kg
529,90 Kč 529,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Káva excelentní chuti a intenzivní vůně.

Segafredo Espresso Casa 1kg zrnková káva. Espreso Casa má silnou, plnou chuť. Výborná káva pro celodenní popíjení. Jemně a citlivě pražená.

Znamenitý espresso zážitek u vás doma. Vybraná směs nejlepších zrn arabiky a robusty propůjčuje kávě Espresso Casa elegantní, plné aroma. Svými lehce čokoládovými tóny a svou pěnou přiměje znalce kávy k obdivu. Káva jako z italského espresso baru. Vášeň a zkušenost spojené s vysoce kvalitní směsí jsou tajemstvím Segafredo Zanetti. Přineste si domů nejoblíbenější kávu z espresso barů celého světa.

O výrobci

Krédem majitele a zakladatele společnosti Segafredo Zanetti, pana Massima Zanetti, je šířit po celém světě perfektní italské espresso – il vero espresso italiano. Perfektní souhra „5 M" má zásadní význam pro to, aby espresso v šálku bylo dokonalé a všude na světě poskytovalo konzumentům chuťový zážitek stejné kvality.

Skladování

Skladujte na suchém místě.

Výrobce

Segafredo Zanetti S.p.a.
1-40067 Sesto di Rastignano
Pianoro
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 160 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kávová zrna