Lavazza

Lavazza Super Crema, zrnková káva

1 kg
584,20 Kč 584,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Itálie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Má mírnou, hladkou a harmonickou chuť s exoticky kořeněnou vůní.

Kávová zrnka použitá při výrobě této kávy jsou složena ze 60 % z pikantních brazilských a jihoamerických arabik a ze 40 % z vysoce kvalitní měkké indonéské robusty.

Způsob pražení kávy vzduchem zajišťuje perfektní stejnoměrně upražení zrn kávy bez jakéhokoliv poškození. Plně automatický balící systém Lavazza využívá vlastní navržené a vyráběné materiály k zajištění kvality a čerstvosti. 

Použití

Káva Lavazza Super Crema je skvělá na chvíle odpočinku po práci nebo přestávku během ní. Lavazza Super Crema je vynikající kávou pro klasické automatické kávovary jako jsou Jura nebo DeLonghi.

O výrobci

Značka Lavazza je známým symbolem italského espessa. Už více než sto let je cílem této společnosti rozšiřovat aroma a kvalitu italské kávy po celém světě. Procedura výroby je kontrolována již od výběru nejlepších zrnek až po kvalitní balení. Nezaměnitelná chuť a vůně je zaručena!

Skladování

Skladujte na suchém místě.

Výrobce

Luigi Lavazza S.p.A.
Str. di Settimo 410
10156  Torino
Itálie

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 533 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 180 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Kávová zrna