Výhodná cena

R. Jelínek

R. JELÍNEK Slivovice 45 %

0,7 l
Tento produkt je určen starším 18 let.
Nabídka do 31. 3.
439,90 Kč 
628,43 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Tento produkt je určen starším 18 let.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bílá slivovice je nejznámější český ovocný destilát, který pro vás ve Vizovicích připravuje RUDOLF JELÍNEK z toho nejlepšího švestkového kvasu již od 19. století

Slivovice vyniká jemnou chutí a přirozenou švestkovou vůní. V její vůni ctíme nasládlé aroma pecek, které však nepřekrývá ovocný charakter. 

Tradiční výroba 

Výrobní postupy si palírníci předávají z generace na generaci a spolu s nejmodernějšími technologiemi jsou zárukou nejvyšší kvality.

Ty požadují, aby vyzrálý švestkový kvas prošel trojstupňovou destilací, díky které dosahuje slivovice čistoty a jemnosti. Pecky zůstávají celou dobu přítomny v kvasu, aby vzniklému nápoji dodaly specifickou chuť třísloviny. Právě pecky v kvasu spolu s tříletým zráním dodávají slivovici jemnou, zaoblenou chuť ovoce s příjemným podtónem uleželého destilátu. 

Obsah alkoholu 45% obj.

Použití

Slivovici podáváme při teplotě odpovídající okolí, neboť jen tak lze dosáhnout plného rozvinutí její chuti i vůně. Určené ke konečné spotřebě.

O výrobci 

RUDOLF JELÍNEK a.s. se zabývá výrobou alkoholických nápojů, zejména destilátů. Tradice výroby ovocných destilátů ve Vizovicích sahá až do roku 1585. Samotná společnost vznikla na konci předminulého století, v roce 1894. Výrobky společnosti jsou známy ve všech koutech České republiky ale také ve světě. Na tradici vývozu výrobků do zahraničí, kterou Rudolf Jelínek započal vývozem košer destilátů na zámořské trhy v USA již v roce 1934, navazuje společnost i nyní.

Skladování

Skladování v suchých a čistých prostorách.

Výrobce

RUDOLF JELÍNEK a.s.
Razov 472
763 12 Vizovice
Česká republika
 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 427 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Obsah alkoholu45 %
Švestkový destilát