Amundsen

Amundsen vodka 37,5%

500 ml
Tento produkt je určen starším 18 let.
234,90 Kč 469,80 Kč/l

Doručení už do 60 minut

40+ zákazníků pravidelně nakupuje

Tento produkt je určen starším 18 let.Při převzetí zboží bude ověřen váš věk.
Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemnost a křišťálová čistota jsou charakteristické pro šestkrát destilovanou Amundsen vodku.

Vodka nese jméno nejslavnějšího polárníka všech dob, který celý svůj život obětoval kráse, čistotě a průzračnosti krajin věčného ledu. Její kořeny sahají až za polární kruh, na místa, kam se mnozí vůbec neodváží vkročit. Vodka Amundsen je vyráběna z trojnásobně destilovaného lihu a kvalitní měkké plzeňské vody zbavené všech nežádoucích minerálních látek a sebemenších nečistot. Osvědčená skandinávská technologie výroby spočívá v několikanásobné filtraci vodky přes aktivní dřevěné uhlí, které je speciálně pro Vodku Amundsen vyráběno z tvrdého dřeva javoru, břízy či buku.
Díky 6ti násobné destilaci a důkladné filtraci přes přírodní filtry, které vymýtí všechny nečistoty, je výsledkem jemná a čistá chuť.

Obsah alkoholu 37,5 % obj.

Použití

Vodku si vychutnejte samotnou nebo ji použijte při přípravě koktejlů.

O výrobci 

Společnost Stock Plzeň-Božkov (Stock Plzeň) je jedničkou na českém trhu, kde již déle než 85 let vyrábí nejjemnější tradiční lihoviny a hořké likéry. V široké nabídce produktů nechybí ani nejoblíbenější lihovina v zemi, kterou je Fernet Stock. Kromě rostoucího sortimentu značky Fernet nabízí Stock Plzeň řadu dalších značek, například oblíbenou vodku Amundsen, rum Božkov Tuzemský a slivovice Stock.

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě 5–18 °C.

Výrobce

STOCK Plzeň-Božkov s.r.o.    
Palírenská 2,
326 00 Plzeň
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 432 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 120 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Obsah alkoholu37.5 %
Obilný líh
Voda