Air Wick

Air Wick Essential Oils Freshmatic difuzér a náplň do osvěžovače vzduchu bílé květy frézie

250 ml
229,90 Kč  329,90 Kč*
919,60 Kč/l
Doporučená cena

Doručení už do 60 minut

300+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Velká Británie, Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Automatický osvěžovač vzduchu na baterie se zcela novou vůní sladkých plodů manga, které dozrály pod žhavým sluncem druhého největšího Havajského ostrova Maui. Tato vůně z edice Beach Escapes u vás doma vykouzlí atmosféru exotických dálek, sluncem prohřátých pláží a sladkého nicnedělání.

Její intenzitu je možné regulovat, a protože přístroj pohánějí dvě tužkové baterie, je možné jej umístit prakticky kamkoliv. Podle stupně nastavení vás pak aroma bude těšit až 60 dní.

Použití

Do automatického spreje vložte dvě tužkové baterie. Náplň umístěte do osvěžovače a nastavte požadovanou úroveň intenzity. Vybrat si můžete z dávkování v intervalu 9, 18 nebo 36 minut. Sprej postavte na polici nebo zavěste na stěnu. Podle nastavené intenzity vydrží jedna náplň až 60 dnů.

Skladování

Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před slunečním zářením, teplem, horkými povrchy, jiskrami a otevřeným ohněm. Nevystavujte teplotám nad 50 °C.

Upozornění

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoby s náplněmi jsou pod tlakem, při zahřívání se můžou roztrhnout. Nepropichujte je nebo nespalujte, a to ani po použití. Nestříkejte sprej do otevřeného ohně, v blízkosti automatického spreje nekuřte.

Výrobce

Reckitt Benckiser (Czech Republic) spol. s r.o.
Vinohradská 151
130 00 Praha 3