Halibut grónský filet

cca 240 g
Prémiová kvalita
cca 155,00 Kč 649,90 Kč/kg
Kategorie:
Země původu: Norsko,

Popis produktu

Jemně aromatické maso halibuta se vyznačuje vysokým obsahem bílkovin, ale vyšším obsahem tuku než u platýse obecného. Hodí se na všechny způsoby úpravy, výborně chutná dušený nebo vařený v páře. Neměl by se příliš kořenit, aby nezaniklo jeho příjemné aroma.

Ryby balíme do SKIN folie, která poskytuje dokonalou ochranu, proto ryby vydrží čerstvé až několik dní, aniž by se to projevilo na kvalitě (navíc to v nich rybách více sluší a lépe se skladují v lednici).

Trvanlivost

Obvyklá trvalivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.

Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží, které je označeno jako last minute.

Složení

Halibut grónský (Reinhardtius hippoglossoides).

Odloveno v moři, oblast odlovu severovýchodní Atlantik (FAO 27), podoblast odlovu I (Barentsovo moře), divize Ia

Kategorie lovného zařízení: Háčky a šňůry.

Země původu: Norsko

Skladování: 0-2°C