Kolorky

Kolorky EKO Jednorázové plenky se sametovým povrchem deluxe velvet S (3–6 kg) 25 ks

25 ks
229,90 Kč 9,20 Kč/ks

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: EU, Čína,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Kolorky deluxe velvet jsou unikátní svým sametovým povrchem, který přináší vašemu miminku ještě příjemnější pocit z nošení plenek.

Jsou vyrobeny z přírodních a obnovitelných materiálů, které jsou běleny horkým vzduchem, tím jsou šetrné ke zdraví a pokožce vašeho miminka. Díky indikátoru vlhkosti přesně poznáte, kdy je potřeba miminko přebalit. Jedinečný design přináší styl do šatníku vašich miminek.

Plenky nejsou parfémované. Jsou tvořeny ultra prodyšnou tkaninou, která vzduchu umožňuje cirkulovat uvnitř pleny. Kolorky jsou díky tomu vhodné i pro citlivé děti trpící na ekzémy a opruzeniny v plenkové části.
 

Indikátor vlhkosti

Proužek, který obsahuje kyselinu stearovou, Polyvinylpyrrolidon (PVP), antioxidant, ester pryskyřice kalafuny a barevný indikátor. Kde a proč je v plence? Žlutý proužek najdete uprostřed plenky, jakmile přijde do styku s tekutinou změní barvu na zelenou a vy tak poznáte, že je čas miminko přebalit.

O výrobci

Vše začalo v červnu roku 2016, kdy se v hlavě zakladatelky Jany zrodil nápad: spojit zboží každodenní spotřeby s kvalitou a krásným designem. Od té doby Kolorky ušly dlouhou cestu, která ale rozhodně nekončí. Kolorky přináší do vašich domovů nejen suché a zdravé dětské prdelky, ale i krásné barvy. Zároveň plenky myslí také na přírodu okolo nás, a proto si vysloužily značku EKO.

Skladování

Skladujte v suchu a odděleně od parfemovaných a aromatických výrobků. Po otevření spotřebujte do 12 měsíců.

Výrobce

Kolorky.cz s.r.o.
Plzeňská 697
34901  Stříbro
Česká republika

 

 

Složení: buničina, netkaná textilie, papír, LDPE, SAP gel, lepidlo, elasten. Běleny horkým vzduchem, bez parfémů.