Hami

Hami Příkrm mrkvička

125 g
29,90 Kč 239,20 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hami příkrm Mrkvička je vyroben ze surovin kojenecké kvality, neobsahuje přidanou sůl ani lepek.

Zelenina by měla být ideálně prvním nemléčným příkrmem, se kterým se vaše děťátko seznámí. Jemné pyré ze zeleniny v kojenecké kvalitě je proto tou nejlepší první volbou pro vašeho drobečka. Vhodné je začínat například s mrkvičkou, hráškem, dýní nebo bramborem. Někdy to ale může trvat až 15 ochutnání, než si dítě na zeleninu zvykne a než si ji skutečně oblíbí.

Vhodné pro děti od ukončeného 4. měsíce.

Použití

Při otevření musí víčko klapnout. Před ohřátím skleničku otevřete, promíchejte a ohřejte (nevařit) např. ve vodní lázni. Před podáváním zkontrolujte teplotu! Jednou ohřátou část již neuchovávejte. 

O výrobci

Společnost Nutricia je již od roku 1896 průkopníkem v oblasti nutričních řešení s cílem pomáhat zlepšovat život svých zákazníků a umožnit jim prožívat plnohodnotně každý den. Za filosofií a úspěchem stojí mnohaletý výzkum a inovace. Díky svému portfoliu provázejí výrobky společnosti Nutricia člověka celým jeho životem. Nutricia podporuje zdravý růst a vývoj již během prvních 1000 dnů života a nabízí řešení v některých zdravotních výzvách – pro předčasně narozené děti, při potravinových alergiích apod.

Od roku 2007 je společnost Nutricia součástí skupiny Danone a přispívá k naplňování celosvětové vize „One Planet. One Health“. Produkty společnosti Nutricia jsou na českém trhu dostupné již více jak 25 let, reprezentovány značkami Nutrilon, Hami či Nutridrink.

Skladování

Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Nespotřebované množství uchovávejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.  

Výrobce

Nutricia a.s. 
V parku 2294/2
148 00 Praha 4
Česká republika

Složení

Mrkev90 %
Voda

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota129 kJ/31 kCal
Tuky0.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy5.3 g
z toho cukry5.3 g
Bílkoviny0.7 g
Sůl0.08 g
Vláknina2.4 g