-21 %

Efko

Efko Feferony balkánské jemně pálivé

370 ml
Akce do 31. 3.
31,90 Kč  40,80 Kč
86,22 Kč/l

Doručení už do 60 minut

70+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Delikátně jemně pálivé feferony v kořeněném nálevu.

Nenechte si ujít tyto balkánské feferony ve sladkokyselém nálevu.

Pevný podíl: 150 g.

Použití

Hodí se pro přípravu sladko-pálivých jídel.

Použití

Kyselé okurky si vychutnejte jen tak samotné nebo s nimi dozdobte talíř - skvělé k mnoha českým jídlům. Hodí se také do sendviče.

O výrobci

V ČR má firma efko několik úrodných zemědělských oblastí, kde roste zelenina pro jejich výrobu, zpracovává především prvotřídní tuzemské plodiny. Není divu, že trpělivě budované vztahy s dodavateli a zákazníky, důraz na kvalitu a nejmodernější technologie dělají z efka největšího výrobce moravských okurek. Ale efko nejsou jen okurky!

Potravinářský koncern efko se zaměřuje na zpracování a úpravu sedmdesáti druhů ovoce a zeleniny v objemu více než 85 000 tun suroviny ročně, a je tak velmi důležitým výrobcem nakládané zeleniny v Evropě.

Skladování

Chraňte před přímým slunečním světlem. Skladujte při 0-30 °C.

Výrobce

Efko CZ, s.r.o.
Třída Čs.armády 839
Veselí nad Lužnicí, 391 81
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 235 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 60 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Feferony
Voda
Cukr
Sůl
Ocet
Regulátor kyselosti
E330 - Kyselina citronová
Aroma

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota110 kJ/26 kCal
Tuky0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Sacharidy5.7 g
z toho cukry5.2 g
Bílkoviny0.4 g
Sůl1.8 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.