-22 %

Weleda

Weleda Sole zubní pasta proti zubnímu kazu bez fluoridu

75 ml
Akce do 31. 5.
139,90 Kč  179,90 Kč
1 865,33 Kč/l

Doručení už do 60 minut

30+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jedinečná zubní pasta bez fluoridu, s mořskou solí a jemnými minerálními čisticími látkami.

Klíčovou ingrediencí této zubní pasty je mořská sůl stimulující tvorbu slin, které pak následně udělají svou práci - šetrně vyčistí celá ústa. Extrakt z kořene kramerie trojmužné, myrhy a kůry kaštanu zpevní dásně, šetrné abrazivní částice zase zuby vyčistí, zabrání tvorbě plaku i zubního kamene a ochrání je před zubním kazem.

  • Kořeněná, lehce slaná chuť je osvěžena éterickým olejem z máty peprné. 

Certifikovaná přírodní kosmetika

Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu Natrue – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Natrue je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s tímto označením zaručují nejvyšší standardy.

O výrobci

Zodpovědný postoj k přírodě i k lidem byl vždy součástí firmy Weleda už od dob, kdy Rudolf Steiner vyslovil svou vizi firmy, která bude zcela sloužit zájmům lidstva a světa jako celku. Weleda je maminkami nejdoporučovanější značkou dětské kosmetiky v ČR.

Všechny jejich produkty jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek. Přes 83 % z rostlinných surovin, které Weleda využívá, je vypěstováno v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 5–25 °C.

Výrobce

WELEDA, spol. s r.o.
Lidická 336/28
Praha 5  150 00
Česká republika

 

Bikarbonát sodný, voda, glycerin, oxid křemičitý, mátový (peprmintový) olej, trnková šťáva, myrhová pryskyřice (myrha), extrakt z kořene krameria triandra, extrakt z kůry jírovce maďálu, extrakt z kořene árónu plamatého, chlorid sodný, guarová guma, jojobový olej, alkohol, eskulin, laktóza, aroma*, limonen*, linalol* 

*z přírodních éterických olejů