- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Pohanková mouka svoji hrubostí odpovídá polohrubé mouce. Vhodná také jako příměs do bílé mouky na zvýraznění chuti.
Použití
Pohanková mouka je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek, placek, na zásmažku, v bezlepkových potravinách slouží jako pojivo.
O výrobci
V pohankovém mlýně Šmajstrla na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupou pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Jejich přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka.
Skladování
Skladujte v suchu.
Výrobce
Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o.
Kopaná 806
744 01 Frenštát pod Radhoštěm
Česká republika