Veet

VEET Professional Studené vosk. pásky na obličej pro citlivou pokožku

20 ks
Vyprodáno. Očekáváme ve středu.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Veet Voskové pásky jsou určené k odstranění chloupků na obličeji. 

Balení obsahuje 20 ks.

Tyto pásky mají speciální složení s obsahem mandlového oleje a vitaminu E.

Vyznačují se snadným používáním – speciální proužek pro snadné uchopení Easy Strip znamená, že můžete získat až čtyřdenní hladkost jedním snadným pohybem.

Voskové pásky Veet na obličej jsou účinné i na krátké chloupky (1,5 mm) a při pravidelném používání zjistíte, že vám budou dorůstat chloupky v menším množství, přičemž budou jemnější a měkčí.

Použití

  • Uchovejte vnější obal. Před použitím si přečtěte všechna bezpečnostní upozornění a pokyny a dodržujte je.
  • Pásky Veet jsou ideální pro malé a delikátní oblasti jako např. horní ret, tváře a bradu.
  • Nevhodné pro použití na jiné části obličeje, hlavu, oči, nos, uši, kolem konečníku, genitálií a bradavek nebo na jiné části těla.
  • Nepoužívejte na křečové žíly, opary, jizvy, znaménka, špinavou, nezahojenou, podrážděnou, spálenou pokožku nebo na pokožku, u níž se v minulosti vyskytly nežádoucí reakci na vosky. Před dalším odstraňováním chloupků vždy počkejte 72 hodin.
  • Před použitím se poraďte se svým lékařem, pokud užíváte jakýkoli lék, který muže mít vliv na pokožku, nebo pokud trpíte jakoukoli nemocí kůže.
  • Používání vosku není vhodné pro seniory, diabetiky nebo osoby užívající perorální retinoidy.
  • Pokud jste nikdy vosk nepoužívali, doporučujeme začít s odstraněním chloupků nohou. Použijte na citlivé části obličeje pouze pokud již máte s přípravkem zkušenost.
  • Před použitím se ujistěte, že je vaše pokožka suchá, nepodrážděná a nejsou na ní přítomny krémy, oleje nebo deodorant.

O výrobci

Historie firmy Reckitt Benckiser sahá již do roku 1819, kdy Thomas a Isaac Reckittovi staví mlýn Maud Foster. Johann A. Benckiser v roce 1823 založil firmu Benckiser jako průmyslový chemický podnik. Následně proběhlo mnoho akvizicí, čímž se firma mnohoznačně rozšířila. Pod Reckitt Benckiser patří například značky jako Veet, Air Wick, Durex, Scholl, Dettol, Calgon, Nurofen a další.

Skladování

Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte při teplotě 5–30 °C. Nevystavujte slunečnímu záření.

Výrobce

Reckitt Benckiser
Dansom Lane
Hull, East Yorkshire HU8 7DS
Velká Británie

Voskové pásky: triethylene glycol rosinate, glyceryl rosinate, silica, polyethylene, parfum, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, prunus amygdalus dulcis oil, tocopheryl acetate
Ubrousky: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis peel oil, limonene, cedrus atlantica bark oil, pelargonium graveolens flower oil