
Hollandia
Hollandia Black currant yogurt
200 g11 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Selský jogurt rybízový s BiFi kulturou. Obsah tuku min. 3 %.
Jogurt s názvem selský nese proto, že zraje v kelímku. Vyrábí se tradičním způsobem – z mléka a vybrané kombinace čistých jogurtových kultur. Do spodní části jogurtu se dá rybízová poduška, která je složena výhradně z přírodních složek a kousků černého rybízu.
Představuje tak vyváženou kombinaci živin nutných pro plnohodnotnou výživu a zároveň obsahuje zdraví prospěšné bakterie Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Jogurt si můžete dopřát ke snídani nebo svačině, ke zpestření chuti si do něj můžete přidat čerstvé ovoce či müsli.
O výrobci
Hollandia je česká společnost, která byla založena roku 1991 v Krásném Údolí na Tepelské náhorní plošině. Jméno Hollandia nese, jak název napovídá, z Holandska, neboť odtamtud pochází nápad na výrobu jogurtů a zároveň si odtamtud přivezla výrobní linku.

Produkty jsou vyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. V portfoliu tak naleznete dezerty, selské a krémové jogurty, jogurty bez obsahu laktózy, BiFi drinky, smoothie anebo zmrzliny.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 4–8 °C. Po otevření urychleně spotřebujte.
Výrobce
Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika
Durability
Composition
| Mléko | |
| Ovocná složka | 18 % |
| Cukr | |
| Černý rybíz | 55 % |
| Stabilizátor | |
| E440 - Pektiny | |
| Citronová šťáva | |
| Mléčná bílkovina | |
| jogurtová kultura | |
| Kultura Bifidobacterium BB12 | |
| Lactobacillus acidophilues LA 5 |
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 377 kJ/90 kCal |
| Fats | 3.1 g |
| including saturated fatty acids | 2.1 g |
| Carbohydrates | 12 g |
| including sugars | 12 g |
| Protein | 3.3 g |
| Salt | 0.1 g |
| Fibre | 0 g |
Allergens
| Milk |