Pritt

Pritt Školák tekuté lepidlo

75 g
59,90 Kč 798,67 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lepidlo Pritt Školák je nepostradatelným pomocníkem pro kreativní tvoření doma i ve škole. Lepí papír (i fotografie), karton, dřevo, kůži, látky.

Použití 

Za pomoci tohoto lepidla můžete lepit papír, karton, dřevo i látku.

O výrobci

Henkel je německá společnost s historií sahající až do roku 1876. Podnik se zabývá především výrobou drogistického zboží. Společnost nabízí široký sortiment od pracích a čistících prostředků, přes kosmetiku až po hygienické potřeby. Nejznámější značky, které má Henkel pod křídly, patří Bref, Palmex, Perwoll, Persil, Somat nebo Silan.

Skladování

Citlivý na mráz. Neskladujte v mrazu. Skladujte v suchu při teplotách +5 až +40 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Neskladujte společně s potravinami nebo jiným spotřebním zbožím (káva, čaj, tabák, atd.).

Bezpečnostní upozornění

První pomoc: Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem, ošetřete regeneračním krémem. Při vniknutí do očí vyplachujte pod tekoucí vodou cca 15 minut a vyhledejte lékaře. Při požití vypláchněte ústní dutinu, vypijte 1–2 sklenice vody a vyhledejte lékaře.

Obsahuje malé části, nebezpečí zalknutí. Používat pouze pod dohledem dospělé osoby. Obsahuje směs 5-chlor-2-methylisothiazol-3(2H)-on a 2-methyl-2H-isothiazol-3-on (3:1). Může vyvolat alergickou reakci.

Výrobce

Henkel ČR s.r.o.
U průhonu 700/10
170 00, Praha 7
Česká republika

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

P262 Zabraňte styku s očima, kůží nebo oděvem.