Pattex

Pattex Repair 100% univerzální lepidlo

50 g
144,90 Kč 2 898,00 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Univerzální lepidlo na bázi FLEXTEC® polymeru bez obsahu rozpouštědel a vody je ideální k lepení a drobným opravám namáhaných spojů.

Díky své gelové konzistenci nestéká a nekape, proto je vhodný i k aplikacím na svislé povrchy.

Pattex 100% je vhodný pro kutilské, modelářské a opravárenské práce v interiéru i exteriéru, pro tvorbu dekorativních předmětů s průhlednou povrchovou úpravou apod. Vhodný k lepení nebo povrchové úpravě savých i nesavých materiálů, jako jsou hliník, beton, ocel, nerezová ocel, obklady a dlažba, sklo, keramika, dřevo, korek, měď, mosaz, povrchově upravené materiály, skelným vláknem vyztužený polyester (GFP), kůže, plátno, papír, karton, tvrzené PVC, polykarbonát, pěnový polystyren, kámen, zinek, zrcadla.

V případě neželezných kovů, jako jsou měď, mosaz nebo bronz, v případě povrchově upravených materiálů (barvy, laky apod.) nebo plastů se doporučuje provést nejprve test kompatibility lepidla s daným povrchem. V případě lepení zrcadel musí jejich povrchová úprava a odraz splňovat normy DIN 1238 5.1 a DIN EN 1036.

Nedoporučuje se k lepení PE, PP, PTFE, ABS a tuhého polystyrenu.

Spoj je mimořádně pevný, transparentní, pružný, odolává vodě, otřesům, UV záření a teplotám od -50 °C do +80 °C.

  • Jednoduchá aplikace.
  • Bez zápachu.
  • Vyplňuje mezery a trhliny, nesmršťuje se.

Použití

Lepený materiál musí být čistý, suchý, zbavený mastnoty a prachu. 

Vrstvu lepidla nechte odvětrat cca 10–15 minut, potom oba lepené díly přiložte a pevně stlačte. Pro pevnost spoje je rozhodující síla stlačení, ne doba trvání tlaku. Konečnou pevnost dosáhnete po 24 hodinách.

O výrobci

Henkel je německá společnost s historií sahající až do roku 1876. Podnik se zabývá především výrobou drogistického zboží. Společnost nabízí široký sortiment od pracích a čistících prostředků, přes kosmetiku až po hygienické potřeby. Nejznámější značky, které má Henkel pod křídly, patří Bref, Palmex, Perwoll, Persil, Somat nebo Silan.

Skladování

Neskladujte společně s potravinami nebo jiným spotřebním zbožím (káva, čaj, tabák, atd.). Lepidlo skladujte uzavřené při teplotě 5–50 °C.

Výrobce

Henkel ČR s.r.o.
U průhonu 700/10
170 00  Praha 7
Česká republika

Standardní věty o nebezpečnosti:

H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci.

Pokyny pro bezpečné zacházení:

P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.