Babybio

Babybio BIO Nemléčná rýžovo-quinoová kaše s vanilkou

220 g
Prémiová kvalitaBIO
Vyprodáno. Očekáváme ve středu.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Francie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Nemléčná kaše s vanilkou v BIO kvalitě, pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Quinoa je u kojenců oblíbená pro svou jemnou oříškovou chuť, rodiče zase oceňují její vysoký obsah vitamínů a minerálů, které jsou pro zdravý vývoj dítěte nezbytné. S Babybio navíc máte jistotu, že byla quinoa pěstována v souladu s ekologickým zemědělstvím a svému děťátku tak dáváte to nejlepší.

S Babybio máte jistotu, že byla quinoa pěstována v souladu s ekologickým zemědělstvím a svému děťátku tak dáváte to nejlepší.

Proč Babybio? 

  • Nejen při výběru surovin, ale i při jejich zpracování dělají to nejlepší. Vaří v páře, aby zachovali maximální množství vitamínů, minerálů, chuti a vůně každé potraviny. Uvařené příkrmy prochází pouze pasterizací, neobsahují tedy žádné chemické konzervační látky.
  • Nepoužívají palmový olej, ten je nahrazen pouze BIO slunečnicovými a řepkovými oleji lisovanými za studena.
  • Nepřidávají cukr ani sůl, protože kvalitní suroviny jsou dobré samy o sobě.

Použití

Do kojenecké lahve s 240 ml vlažného kojeneckého nebo pokračovacího mléka přidejte čtyři zarovnané polévkové lžíce prášku (3 g/lžíce) a protřepejte. Pro kaši s hustější konzistencí přidejte osm zarovnaných polévkových lžic do talířku s 240 ml vlažného pokračovacího kojeneckého mléka a promíchejte.

Nezkonzumovaný zbytek připravené kaše již nepodávejte.

O výrobci

V roce 1995 společnost Vitagermine navrhla první organické mléko pro kojence ve Francii a specializovala se na biopotraviny. Nyní má ve svém portfoliu dvě značky – Babybio a Vitabio.

Společnost Vitagermine získala skutečnou odbornost v oblasti výběru ekologických produktů, je vynikající při tvorbě originálních receptur a nabízí širokou škálu výrobků z pečlivě vybraných BIO složek a bez zbytečných doplňků, jako je cukr, sůl, konzervační látky, zahušťovadla a alergeny. Všechna mléka Babybio jsou vyvíjena a vyráběna ve Francii. Pro výrobu se používá sušené odstředěné mléko krav chovaných ve Francii. Krávy jsou krmeny trávou a případně krmivy ekologického původu. Kozí mléka jsou rovněž z farem ekologického zemědělství.

Skladování

Před otevřením skladujte při pokojové teplotě. Po otevření nádobu dobře uzavřete a uchovávejte v chladu a suchu max. 4 týdny od otevření. 

Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Výrobce

Vitagermine SAS
7 Rue du Pré Meunier
33610  Canéjan
Francie

Složení

Rýžová mouka z ekologického zemědělství
Quinoová mouka z ekologického zemědělství
Vanilkový extrakt Bourbon z ekologického zemědělství
Thiamin
Vitamin B1