Rohlik.cz

Popis produktu

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek. Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařkou z nové řady je kniha věnovaná kuchyni italské, která je mezi čtenáři Apetitu tolik oblíbená! V kuchařce najdete ty nejlepší italské recepty – na úplnou klasiku (boloňské ragú, caprese, pesto, milánské rizoto…), bleskové recepty na těstoviny anebo saláty a chuťovky, ale i složitější recepty popsané krok za krokem tak, aby je zvládli i úplní začátečníci (třeba na domácí pastu, těsto na pizzu, gnocchi) a vybrané regionální speciality například z Jižního Tyrolska nebo Sicílie. A samozřejmě nechybí ani proslulé italské dezerty – tiramisu, panna cotta, ledové semifreddo…



Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a používat italské suroviny – od olivového oleje přes parmazán a mozzarellu až po zeleninu a ovoce (artyčok, fíky atd.), co si přivézt z dovolené, jak číst v jídelním lístku v pizzerii atd.



„Autorka kuchařky Katka Švejdová žila pár let v Itálii a propadla šarmu italských mužů, ale především kouzlu italské kuchyně. Recepty, které jí často prozradily právě mamme italiane, jsou tak opravdu autentické, ověřené redakcí časopisu Apetit, ale hlavně uvařitelné i v českých podmínkách,“ říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.



P. S. Apetit vám doma zařídí pořádnou itálii!



160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do sedmi kapitol:

Šupito presto Bravo, pizza! Pasta, a basta! Pod jižním sluncem Horská výprava Grandiózní hostina Sladký život

Váš košík je prázdný.

Jak účtujeme zboží na váhu?

Cena zboží s poznámkou „cca“ je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

Pokud platíte kartou, případný rozdíl vám bude po doručení nákupu vrácen zpět na účet.

Pokud platíte hotově, kurýr vám sdělí výslednou cenu.

Ale nebojte, žádný velký rozptyl okolo přibližné hmotnosti neobdržíte.

Pokračovat v nákupu

×