-14 %

Weleda

Weleda Vyživující šampon s prosem pro normální vlasy

190 ml
Akce do 31. 5.
229,90 Kč  269,90 Kč
1 210,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Jemný šampon pro denní použití s ochranným štítem z prosa a šetrnými mycími složkami na přírodní bázi.

Zdravé vlasy se dokážou ochránit samy, chemie v běžných šamponech jim však ubírá sílu, vlasy pak ztrácí svůj lesk i pevnost a začínají se třepit. Ve Weledě sází na přírodní ingredienceorganické proso, které se díky svým vyživujícím vlastnostem samo krásně leskne a esenciální oleje, jenž šamponu dodají nejen vůni, ale také pečující látky.

Užijte si svěží akcenty grapefruitu, máty a dřevitého amyrisu, čistotu, zdravou pokožku hlavy a v neposlední řadě krásné vlasy!

Certifikovaná přírodní kosmetika

Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu Natrue – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Natrue je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s tímto označením zaručují nejvyšší standardy.

Použití

Vmasírujte šampon do mokrých vlasů a důkladně ho opláchněte. 

O výrobci

Zodpovědný postoj k přírodě i k lidem byl vždy součástí firmy Weleda už od dob, kdy Rudolf Steiner vyslovil svou vizi firmy, která bude zcela sloužit zájmům lidstva a světa jako celku. Weleda je maminkami nejdoporučovanější značkou dětské kosmetiky v ČR.

Všechny jejich produkty jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek. Přes 83 % z rostlinných surovin, které Weleda využívá, je vypěstováno v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 5–25 °C.

Výrobce

WELEDA, spol. s r.o.
Lidická 336/28
Praha 5  150 00
Česká republika

Voda, cocoyl glutamát disodný, coco-glukosid citrát disodný, sodium lauroyl aminokyseliny ovsa, alkohol, glycerin, xantanová guma, parfém*, glyceryl kaprylát, sodný PCA, extrakt ze semen prosa, makadamový olej, extrakt z listů šalvěje, kyselina mléčná, cocoyl glutamát sodný, laurát cukrózy, PCA glyceryl oleát, arginin, fytát sodný, limonen*, linalol*, citral*, kumarin*
* z přírodních éterických olejů