-23 %

Weleda

Weleda Rostlinný zubní gel pro citlivé zuby

75 ml
Akce do 31. 5.
129,90 Kč  169,90 Kč
1 732,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

200+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: dle aktuální nabídky
pro přesnou informaci kontaktujte zákaznickou podporu
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Dopřejte svým citlivým zubům maximální péči.

Tento rostlinný zubní gel je nejšetrnější pastou značky Weleda. Navržen speciálně pro potřeby problematické dutiny ústní. Extrakt z myrhy a heřmánku pomáhá bránit podráždění a udržuje ústa zdravá, zatímco kyselina křemičitá jemně čistí aniž by poškozovala zubní sklovinu.

Esenciální olej z máty peprné a máty klasnaté dodají vašemu dechu dlouhotrvající svěžest, kramerie trojmužná zase v ústech posiluje měkké tkáně. Při pravidelném používání pomáhá bránit tvorbě zubních kazů.

Certifikovaná přírodní kosmetika

Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu Natrue – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Natrue je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s tímto označením zaručují nejvyšší standardy.

Použití

Pravidelné čištění rostlinným zubním gelem dvakrát denně pomáhá zabránit hromadění plaku.

O výrobci

Zodpovědný postoj k přírodě i k lidem byl vždy součástí firmy Weleda už od dob, kdy Rudolf Steiner vyslovil svou vizi firmy, která bude zcela sloužit zájmům lidstva a světa jako celku. Weleda je maminkami nejdoporučovanější značkou dětské kosmetiky v ČR.

Všechny jejich produkty jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek. Přes 83 % z rostlinných surovin, které Weleda využívá, je vypěstováno v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 5–25 °C.

Výrobce

WELEDA, spol. s r.o.
Lidická 336/28
Praha 5  150 00
Česká republika

Glycerin, voda, hydratovaný oxid křemičitý, křemičitan hořečnato-hlinitý, alkohol, extrakt z kořene krameria triandra, myrhová pryskyřice (myrha), extrakt z květů heřmánku lékařského, eskulin, xantanová guma, aroma*, limonen*
* z přírodních éterických olejů