Weleda

Weleda Těhotenský pěstící olej

100 ml
484,90 Kč 4 849,00 Kč/l

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků má v Oblíbených

Akce pro Rohlíček: 384,90 Kč
Země původu: Německo,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Těhotenský pěstící olej Weleda brání vzniku strií a stará se o hladkou, elastickou a pružnou pokožku.

Pomáhá vaší pokožce udržet si svou přirozenou pružnost a elasticitu během těhotenství i po něm. Pravidelná masáž tímto čistě přírodním olejem brání vzniku strií a má příznivý vliv i na strie již vzniklé (přibližně do 18 měsíců od jejich vzniku).

Jemný čistý mandlový olej chrání pokožku před vysoušením, olej z pšeničných klíčků spolu s výtažkem z arniky zlepšují elasticitu pojivové tkáně. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy. Po použití je kůže vláčná, pružná a jemná na dotek.

Certifikovaná přírodní kosmetika

Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu Natrue – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy.

Natrue je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s tímto označením zaručují nejvyšší standardy.

Použití

Od začátku těhotenství až do konce období kojení vmasírujte olej dvakrát až třikrát týdně do pokožky. Masáž provádějte jemnými krouživými pohyby přes břicho, hýždě, stehna a prsa.

O výrobci

Zodpovědný postoj k přírodě i k lidem byl vždy součástí firmy Weleda už od dob, kdy Rudolf Steiner vyslovil svou vizi firmy, která bude zcela sloužit zájmům lidstva a světa jako celku. Weleda je maminkami nejdoporučovanější značkou dětské kosmetiky v ČR.

Všechny jejich produkty jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek. Přes 83 % z rostlinných surovin, které Weleda využívá, je vypěstováno v ekologickém zemědělství nebo je získáno z ekologicky kontrolovaných zdrojů ve volné přírodě.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 5–25 °C.

Výrobce

WELEDA, spol. s r.o.
Lidická 336/28
Praha 5  150 00
Česká republika

Mandlový olej, jojobový olej, olej z pšeničných klíčků, parfém*, extrakt z květů arniky horské, limonen*, linalol*, citronelol*, geraniol*, citral*, eugenol*, farnesol* * z přírodních éterických olejů