-10 %

Shelma

Shelma Bezobilné ADULT granule s čerstvým kuřecím masem pro dospělé kočky

0,75 kg
Akce do 12. 5.
175,41 Kč  194,90 Kč
233,88 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

600+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Objevte všechny produkty Shelma.

Shelma granule s čerstvým kuřecím masem je superprémiové kompletní krmivo bez obilovin pro dospělé kočky. Granule se vyznačují vysokým obsahem kvalitního kuřecího masa, navíc jsou bez lepku, doplněny spirulinou a rakytníkem pro lepší obranyschopnost vaší kočky. 

Kocourek Rozmarýn Mlsálek je kulinářská star, která dobře ví, že maso nejde nahradit. Kvalitní granule musí obsahovat především živočišné bílkoviny, ze kterých kočky získávají ty nejdůležitější živiny. V granulích Shelma je maso ve složení vždy na první místě, základem je navíc čerstvé maso, které nikdy neprošlo zmrazením, v tom jsou granule Shelma výjimečné!

Použití 

Krmte 1–2× denně. Pokud je krmivo pro vaši kočku nové, přimíchávejte jej do krmiva, na které byla vaše kočka dosud zvyklá, a dávky pomalu zvyšujte. Kočka musí mít stále k dispozici dostatek čerstvé pitné vody. Doporučená dávka na obalu je pouze orientační, individuální spotřeba vaší kočky závisí na její tělesné váze, aktivitě a věku. 

O výrobci 

Společnost Partner in Pet Food (PPF) je předním inovativním evropským výrobcem krmiv pro domácí zvířata. V současné době distribuuje své produkty supermarketům, specializovaným prodejnám pro domácí zvířata a veterinářům na 40 trzích. 

Společnost byla založena roku 2000 v Nizozemsku, nyní má centrálu v Maďarsku a celkem působí v deseti zemích.  Složení jejich produktů bylo pečlivě zvoleno tak, aby vyhovovalo potřebám zákazníků a jejich domácích zvířat. Mají vždy nejvyšší kvalitu a obsahují všechny živiny a vitamíny, které domací zvířata potřebují, aby byla šťastná a zdravá.

Skladování 

Skladujte na suchém místě. 

Výrobce

Partner in Pet Food CZ s.r.o.
Bucharova 1423/6
158 00  Nové Butovice – Praha 13
Česká republika

čerstvé kuřecí (25 %), sušené drůbeží, bramborové vločky, hrášek (8 %), hrachová bílkovina, drůbeží tuk, bramborový škrob, sušené krůtí, sušené rybí, sušené řepné řízky (3 %), hydrolyzovaná bílkovina, sušený čekankový kořen (2 %), kvasnice (1,5 %), vitaminy a minerální látky, celulóza (1 %), lososový olej (0,5 %), juka schidigera (0,2 %), spirulina (0,035 %), sušená jablka, rakytník (0,1 %), rozmarýn (0,035 %), tymián (0,035 %), petržel (0,03 %)