Přihlásit Můj účet

Zapomenuté heslo na Rohlik.cz

Pro obnovení hesla zadejte email na který jste se zaregistrovali.


Nabídka
0
0 Kč

Váš košík čeká, co dobrého si vyberete :-)

MozzarellArt Ricotta 250g
Prémiová kvalita

MozzarellArt Ricotta

MozzarellArt Ricotta

250g
Prémiová kvalita
69,90 Kč (279,60 Kč/kg)
Popis produktu

Vytváří se z převařené syrovátky, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě mozzarelly. Syrovátka se vaří na 95 stupnů, což zahájí proces, při kterém proteiny, které byly v syrovátce, začnou stoupat k povrchu. Z toho, co se nakulminuje u povrchu se pak vytvoří ricotta. Ricotta je velmi měkká, lehká. Její výhoda je, že se dá použít jak pro slanou kuchyni, tak pro sladkou. Často se používá pro deserty, například pro přípravu cannoli a dalších sladkých pochoutek.

Složení

Vyrobeno z nepasterizovaného mléka. Není vhodné pro těhotné ženy.

Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Prosíme, zkontrolujte před konzumací.

5 (98 hodnocení)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

"Trochu "pomackana", chutove vynikajici."

Anna R. 31.8.2017

"Fantasticka!"

Denisa M. 27.8.2017

"Vyborna. Velmi jemna, prijemna, smetanova chut. Zazitek jen tak na lzicku i na celozrnnem pecivu. Skoda do neceho michat ci tepelne upravovat. "

Jana O. 4.8.2017

"Vynikajicí, doporučuju!"

Ladislav P. 29.3.2017

"vynikající!"

Zuzana L. 18.3.2017

"Výborná chuť, ale pevné složky bylo méně, než bylo deklarováno na obalu"

Lucie B. 6.3.2017

"nejlepší ricotta v Čechách"

Kateřina K. 27.2.2017

"nejlepší ricotta, oplatí sa priplatiť"

Jana M. 8.2.2017

"Výborná "

Gabriela G. 30.10.2016

"V last minute už nebyla v nejlepší formě"

Klára L. 19.10.2016

"Neskutečná, jemná a lahodná"

Nina P. 29.9.2016

"dobré, ale balení podle mého názoru nevyhovující,syrovátka během přepravy vyteče k sýru se dostane vzduch a následky znáte. Čmelík"

Čmelík V. 13.9.2016

"Výborný! "

Dagmar D. 7.8.2016

"Jemná chuť, lepší než od velkých výrobců. "

Lucie N. 15.7.2016

"Ta je super, jako vždy."

Jana P. 4.4.2016